Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, July 25, 2014

Majlis berbuka puasa bersama JPJ P.Pinang

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Pada 23hb Julai yang lalu , pihak GM Event Management telah dijemput oleh JPJ P.Pinang untuk hadir ke majlis berbuka puasa bersama Skuad Muda 1JPJ . Hampir 30 org ahli hadir ke majlis tersebut ..






 

Monday, July 21, 2014

Show off bersama anak yatim dan OKU @ Cmart Amanjaya Sg Petani July 19th

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Pada Sabtu lepas pihak GM Event Management telah dijemput oleh pihak pengurusan Cmart Amanjaya untuk mengadakan show off amal dan majlis berbuka puasa bersama Anak2 Yatim dan OKU Kuala Ketil . Alhamdulillah program berlangsung dgn jayanya dan mendapat kerjasama penuh dari para peserta . Jutaan terima kaseh buat semua rakan Auto dan Audioshow yg sudi support serta tak lupa juga kepada Soup Original kerana menaja makan minum kami .




















 

Saturday, July 19, 2014

Bob Marley..The legend continues...

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat raan2 sekelian..

Kami baru sahaja menyiapkan projek airbrush terhadap sebuah kereta Wira Aeroback..owner ni minat sgt dgn Bob Marley..projek ini mengambil masa kira2 2 minggu untuk disiapkan...inilah hasilnya apabila dah siap...Nampak sebijik kan ? Sesiapa yg berminat nak buat airbrush , boleh hubungi sy Khairul 019 5712256









 

Saturday, July 5, 2014

Bisnes T Shirt pulak

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian.

Selain dari event management , sekarang ni aku mula berjinak2 didalam bisnes T Shirt printing . Buat masa la "Production" aku lakukan kat rumah dan InsyaAllah lepas raya nanti akan berpindah ke lot kedai di Kulim,Kedah . Bisnes ni memang aku dah plan lama tapi terbantut sebab sibuk dgn event , cuma sekarang ni aku rasa masanya untuk aku bergerak ke hadapan dan tak boleh ditangguh lagi . Kalau hampa nak tau  , aku pernah hadiri kursus asas Tshirt printing ni kat Rawang , Selangor tahun lepas dan dgn ilmu yg aku dapat serta tunjuk ajar dr kengkawan yg mahir dlm bab ni...InsyaAllah aku yakin boleh buat . Alhamdulillah aku pon dh dapat job dr kolej , individu serta badan2 NGO . Kalau sesapa berminat untuk tempahan TShirt boleh hubungi saya Khairul 0195712256

Ni masa tamat Kursus asas Tshirt kat Rawang .
 
Ini design terbaru aku....amacam RARE tak ? Berminat..boleh PM saya untuk special price
0195712256



Tshirt kegilaan org sekarang..I AM..PM saya untuk special price
0195712256