Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, February 20, 2014

Aku dan akhbar Sinar Harian 20/2/2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Dah lama tak merasa masuk paper ( asyik2 majalah saja kan )...tup2...nin dia..aku Berjaya jugak masuk akhbar Sinar Harian harini ! Cepat p beli lekas..nak mintak aku sign otograf pon bole hehe..






 

Wednesday, February 12, 2014

Autoshow Karaangkraf Shah Alam 8/2/2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Alhamdulillah selesai sudah Autoshow di Media Karangkraf Shah Alam pd Sabtu yg lalu . Kalau hampa nk tau.ini adalah tahun kedua aku buat kat sini , sambutan yg aku terima kali ini boleh dikatakan lebih meriah dr tahun lepas . Jom kita saksikan ...



Thursday, February 6, 2014

Sijil penyertaan untuk Hyrax Oil Autoshow

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Hyrax Oil Autoshow bakal diadakan di Media Karangkraf Seksyen 15 Shah Alam pd sabtu 8/2 nanti . Hampir 90% persediaan ttg event ni dh hampir selesai , termasuklah sijil penyertaan ini..amacam ada minat ka ? :)


Saturday, February 1, 2014

Sidang Media dan kempen keselamatan jalan raya sempena sambutan Tahun baru Cina 30/1/2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Bertempat di Hentian Rehat & Rawat Juru Pulau Pinang , satu sidang Media bersempena dengan kempen keselamatan jalan raya sempena sambutan Tahun baru Cina bersama JPJ P. Pinang telah diadakan,ianya turut melibatkan agensi penguatkuasa yang lain seperti  PDRM,Puspakom,JKJR serta pihak PLUS . Aku , sebagai salah seorang ahli Skuad Muda 1JPJ turut diundang ke majlis tersebut . Sidang media tersebut telah dihadiri oleh Pengarah JPJ Pulau Pinang , Dato Hj Hassan B. Hj Yaccob .