Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, January 26, 2014

Karnival Proton @ Juru Autocity Penang ( 25~26 Jan 2014 )

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Buat julung2 kalinya Karnival Proton berlangsung di Juru Autocity Penang bermula semalam dan berakhir pd hari Ahad 26 Jan . Semalam aku pon berkesempatan nak tengok karnival ni secara lebih dekat  , antara acara menarik adalah pertandingan "Time Attack" , jualan spare part ori Proton , test drive , jualan kereta Proton serta pelbagai booth jualan yg mempamerkan produk Proton itu sendiri. Kepada yg free harini..jom kita terjah..aku pon plan nk kesana lagi harini..sebab nak tapau goodies bag banyak lagi !


Promo dlm Harian Metro Harini 26/1/2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Seperti yg aku maklumkan sebelum ini , Autoshow di Media Karangkraf Shah Alam bakal berlangsung pd 8/2 nanti , ini merupakan thn kedua aku dipertanggungjawabkan utk handle acara tersebut . Promosi dh start..antaranya dlm paper Harian Metro harini..


Thursday, January 23, 2014

Majlis Pelancaran Skuad Muda 1JPJ Peringkat P.Pinang 22/1/2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua rakan2 sekelian..

Semalam berlangsungnya Majlis Pelancaran Skuad Muda 1JPJ Peringkat P.Pinang oleh Datuk KP Pengarah JPJ ( Dato' Sri Ismail B Ahmad ). Antara NGO dan Kelab yg dijemput adalah kelab aku sendiri iaitu Kelab Sukan Bermotor Mutiara .
Best gak klu join nih..tapi yang tak bestnya ...ahli Skuad Muda tidak kebal dari segi undang2..misalnya klu tinted ..tetap kena saman tau !



Friday, January 17, 2014

Meeting @ Media Karangkraf Shah Alam 17/1/2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Harini aku dtg ke Shah Alam sebab ada meeting dgn pihak Media Karangkraf mengenai penganjuran Autoshow sempena Karnival Karangkraf yg bakal berlangsung dari 7/2 ke 9/2 nanti. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan pertandingan autoshow akan diadakan pd 8/2 nanti .



 

Kolej Universiti Insaniah Auto Fiesta 12/1/2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Sorry lewat wrap up pasai event ni, terlebih dahulu bg pihak GM Event Management sy ucapkan berbanyak terima kaseh pd semua yg menjayakan Kolej Universiti Insaniah Auto Fiesta 2014. Boleh sy simpulkan bahawa kesemua event yg berlangsung pd Ahad baru2 ni( autoshow, drift dan stance ) berjalan dgn lancar dan berjaya! Tahniah semua .

Jutaan terima kaseh pd -
KUIN
Zbt Impianjaya
BHR Motorsports
Vtops
EF1 Solution
Yano Autoparts
Drive thru burger Buloh Inn
Clixter Mobile
Hyrax Oil
GKKnK
Tom's Sticker
Kar HiFi
Pro Spec Drift Club

dan semua kelab2 kereta yg hadir memberi sokongan !




















Saturday, January 4, 2014

Poster event Pesta Konvo Kolej Universiti Insaniah ke 15 , Kuala Ketil 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Autoshow - Drift - Stance Attack akan diadakan pd 12/1/2014
Details .click here



Wednesday, January 1, 2014

Gathering United JDM @ Gurney Paragon Penang 1/1/2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Terlebih dahulu aku nak ucapkan selamat thn baru 2014 kat hampa semua..dan aku tak lupa pd semua sahaabat2 bloggers sekelian dan mohon maaf sbb dah lama tak melawat kalian sebab sibuk sangat . Aktiviti permotoran terus bergerak rancak sebaik sahaja melangkah ke thn baru , pd siang tadi..aku berkesempatan ke Gurney Paragon yg terletak di Persiaran Gurney Penang utk melihat secara lebih dekat gathering kelab kereta United JDM . Kelab kereta ini terdiri drpd model kereta keluaran dr Jepun seperti Mitsubishi , Mazda , Honda dsbnya . Boleh tgk sajalah...blom mampu lagi nk sambaq satu :)