Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, July 5, 2014

Bisnes T Shirt pulak

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian.

Selain dari event management , sekarang ni aku mula berjinak2 didalam bisnes T Shirt printing . Buat masa la "Production" aku lakukan kat rumah dan InsyaAllah lepas raya nanti akan berpindah ke lot kedai di Kulim,Kedah . Bisnes ni memang aku dah plan lama tapi terbantut sebab sibuk dgn event , cuma sekarang ni aku rasa masanya untuk aku bergerak ke hadapan dan tak boleh ditangguh lagi . Kalau hampa nak tau  , aku pernah hadiri kursus asas Tshirt printing ni kat Rawang , Selangor tahun lepas dan dgn ilmu yg aku dapat serta tunjuk ajar dr kengkawan yg mahir dlm bab ni...InsyaAllah aku yakin boleh buat . Alhamdulillah aku pon dh dapat job dr kolej , individu serta badan2 NGO . Kalau sesapa berminat untuk tempahan TShirt boleh hubungi saya Khairul 0195712256

Ni masa tamat Kursus asas Tshirt kat Rawang .
 
Ini design terbaru aku....amacam RARE tak ? Berminat..boleh PM saya untuk special price
0195712256



Tshirt kegilaan org sekarang..I AM..PM saya untuk special price
0195712256
 
 

4 comments:

aby said...

salam khairul ..
lama tk masuk sini ..
sama dgn anak saya yg 13 thn tu ..
jual baju I AM xxxx tu ..cma beza nya .. print kami guna khidmat luar dan baju kami beli sendiri ..
bermula dgn di nakcarik duit sendiri utk beli I phone ..
sekarang .. hari2 org bank in duit sbb order baju tu .. maknya la yg sibuk uruskan kewangan dan penghantaran baju nya

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah.bagus buat bisnes macam ini. Pasti ramai yang berminat nanti.

khairul hassan said...

Aby..bagus tu..sy pon sekarang ni dah tak menang tangan :)

Abhamz SSU said...

Alhamdulillah, bisness dah berkembang....semoga terus maju...selamat berpuasa