Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, April 20, 2014

Autoshow sempena Fiesta Mesra Belia 1 Malaysia Apr19 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian.

Autoshow sempena Fiesta Mesra Belia 1 Malaysia yg berlangsung di Komplek Rakan Muda Jawi Seberang Perai Selatan semalam berakhir dgn jayanya. Walaupon jumlah peserta sedikit menurun , namun ianya tidak merencatkan acara pada hari semalam . Antara faktor kekurangan peserta semalam adalah disebabkan beberapa pertembungan event yang berlangsung serentak di Pulau Pinang dan juga Kedah . Bagi pihak GM Event Management , aku nak ucapkan tahniah buat semua peserta yg menang semalam serta tak lupa pada semua sponsors terutamanya kepada pihak Pejabat Belia dan Sukan SPS , Yano Autoparts dan Tom's Sticker . Jangan lupa Sabtu minggu depan 26/4 , Autoshow di tapak Ekspo Seberang Jaya P.Pinang sempena Sambutan Hari Belia Peringkat Daerah SPT .

















3 comments:

Abhamz SSU said...

sori le sbb lama dah tak komen kat blog yg hebat ni....event mmg mantap bro

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Memang meriah lah. Semuanya hebat-hebat.

AYuNG said...

sampai tercabut bumper tuh..

hehe