Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, January 26, 2014

Karnival Proton @ Juru Autocity Penang ( 25~26 Jan 2014 )

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Buat julung2 kalinya Karnival Proton berlangsung di Juru Autocity Penang bermula semalam dan berakhir pd hari Ahad 26 Jan . Semalam aku pon berkesempatan nak tengok karnival ni secara lebih dekat  , antara acara menarik adalah pertandingan "Time Attack" , jualan spare part ori Proton , test drive , jualan kereta Proton serta pelbagai booth jualan yg mempamerkan produk Proton itu sendiri. Kepada yg free harini..jom kita terjah..aku pon plan nk kesana lagi harini..sebab nak tapau goodies bag banyak lagi !
















3 comments:

Shaiful Zaidi said...

meriah..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Seronok dapat tengok pameran macam ni.

OhPanduan said...

Pastinya pamerin yang di tunggu-tunggu peminat kereta Proton.