Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, October 26, 2013

Autoshow sempena Karnival Santai Rakyat Usahawan & Koperasi 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Bertempat di Padang Awam Jawi , Seberang Perai Selatan , karnival ini baru sahaja berlangsung semalam ( 25/10 ) dan bakal berakhir pada 3hb Nov nanti . Pelbagai acara menarik telah disusun atur oleh pihak penganjur antaranya booth jualan produk  serta persembahan artis . Dan mcm biasa pertandingan autoshow dan audioshow telah menjadi pilihan pihak penganjur sebagai salah satu daya tarikan utama karnival tersebut nanti .  pPrtandingan autoshowini bakalaku adakan pada 2hb Nov nanti ..pakat2 mai no :)




Wednesday, October 23, 2013

Autoshow Santai Belia , Kompleks Rakan Muda Jawi 20/10/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Sorry terlewat post ttg event ni

Thursday, October 17, 2013

Meeting event sempena Karnival Belia di Jawi

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Jam 3ptg tadi aku menghadiri mesyuarat di Jabatan Belia dan Sukan SPS untuk event Karnival Belia yg bakal berlangsung pd Ahad 20/10 nanti . Ini merupakan final meeting utk event ni ..InsyaAllah segala persiapan telah pun dibuat dan diharap semuanya berjalan dgn lancar .






Saturday, October 12, 2013

Final meeting @ New Billion , Lumut Perak 12/10/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Pagi tadi aku ke Billion Jln Lumut utk meeting kali terakhir dgn pihak pengurusan kat situ . InsyaAllah event autoshow yg bakal berlangsung buat julung2 kalinya ini bakal diadakan pd 23/11 nanti .



Banner pon dh siap pasang

 

Monday, October 7, 2013

Karnival Belia @ Skuad "1M" SPS

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Setelah tamat event kat Politeknik Sabtu lepas..aku sekarang ni tengah sibuk utk organize satu lagi event di Seberang Perai Selatan pd 20/10 nanti . Kali ini aku akan bekerjasama dgn pihak Pejabat Belia & Sukan SPS ( Jawi ) sempena program mereka yg diberi nama "Karnival Belia @ Skuad "1M" SPS. Pelbagai acara menarik telah disusun atur dan semestinya pertandingan Autoshow akan bakal mencuri perhatian org ramai nanti .
Balik kerja tadi sempat aku tinjau tapak pertandingan autoshow tu nanti dan berbincang sedikit sebanyak dgn pihak Belia .Harap2 semuanya bakal berjalan dgn lancar .






 

Sunday, October 6, 2013

Autoshow sempena Program Gerak Usahawan Politeknik Perai 5/10/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Walaupun cuaca sedikit mengganggu pelancaran event ini smlm , namun sambutan yg aku terima dr peserta amat tidak mengecewakan , hampir 70 peserta telah menyertai pertandingan autoshow ini semalam . Terima kaseh pd semua peserta , sponsors,krew2 dan tak lupa pada pihak Politeknik Perai kerana memberi sokongan penuh dlm menjayakan shiw ini semalam .