Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, September 29, 2013

Audioshow @ Village Mall Sg Petani 28/9/13

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Village Mall merupakan antara tumpuan pusat membeli belah di Sg Petani , selain penganjuran pelbagai karnival , antara program yg dinajurkan oleh mereka ialah program yg melibatkan aktiviti permotoran seperti autoshow / audioshow .
Semalam aku berkesempatan ke sana utk melihat lebih dekat acara audioshow yg dianjurkan oleh salah satu pusat acc terkemuka di Sg Petani iaitu Funky Power , acara yg menarik perhatian org ramai itu berakhir kira2 jam 12am tengah malam .



Thursday, September 26, 2013

Ushar taapaak autoshow 26/9

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Balik kerja tadi aku terpaksa bergegas ke Politeknik Perai sbb ada meeting untuk event pd 5/10 nanti .Meeting harini berkisar ttg hal2 logistik seperti kawasan untuk peserta autoshow , kelab2 kereta , booth jualan dan sebagainya .

Tapak utk peserta autoshow 




Monday, September 23, 2013

Program Gerak Usahawan

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Politeknik Perai sekali lagi akan digegarkan dgn pelbagai aktiviti menarik sempena Program Gerak Usahawan yg bakal berlangsung dr 4/10 ke 6/10 . Pelbagai acara menarik telah disediakan oleh pihak penganjur dan sudah semestinya antara program yg telah disusun atur ialah pertandingan Autoshow ..dimana aku sendiri yg bakal memikul tanggungjawab tersebut bagi memastikan event ini berjaya .

 




Monday, September 16, 2013

Meeting @ Billion Sri Manjung Perak 16/9/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Terlebih dahulu aku ingin mengucapkan Selamat menyambut Hari Malaysia buat hampa semua..walaupon hari ni kira public holiday..tapi tidak bagi aku sebab siang tadi aku terpaksa bergegas ke Sri Manjung Perak kerana ada meeting dgn pihak pengurusan New Billion kat situ . Depa berhasrat ingin mengadakan pertandingan autoshow kat situ pd Nov nanti..Meeting tadi berkisar ttg budget serta aspek2 teknikal..InsyaAllah aku akan buat yg terbaek nanti..Alang2 dah sampai..sempat la kami 3 beranak singgah shopping kat Lumut ...x boleh nak lepak lama sebab nak terlewat balik Penang..next time boleh ke Pulau Pangkor lak ..



Kawasan parking akan menempatkan kenderaan para peserta










Mean Machine @ Juru Autocity 14~15 Sept 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Mean Machine merupakan salah satu acara permotoran yg dinanti2 kan oleh peminat2 modifikasi kenderaan khususnya di bahagian utara tanahair . Acara yg berlangsung selama 2 hari telah berakhir semalam...aku sempat lah jugak singgah utk ushar kereta2 ini secara lebih dekat disamping cuba utk mendapatkan bisnes contact .




Sunday, September 15, 2013

Program Merakyatkan Seni Budaya Bersama Gen Y 14/9/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Sibuk lagi aku minggu ni ...siang tadi aku dipertanggungjawab kan oleh pihak Jabatan Kebudayaan Dan Kesenian Negara Pulau Pinang  untuk menyediakan sebanyak 10 buah kereta2 modified utk program yg diberi nama "Program Merakyatkan Seni Budaya Bersama Gen Y". Antara acara2 menarik yg disediakan oleh pihak penganjur ialah ..ha mcm kat bawah ni ...





Monday, September 9, 2013

Karnival Kreativiti Dan Inovasi Automotif,Politeknik Perai 8/9/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Alhamdulillah event smlm berjalan lancar..seb baik cuaca semlm pon ok..x hujan ..apa pon jom layan semua pics ni dulu..

Anak aku sebagai model sambilan...




Saturday, September 7, 2013

Karnival Kreativiti Dan Inovasi Automotif

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Pertama sekali aku mohon maaf byk2 la sebab x sempat nk ziarah blog hampa semua lagi..hampir setiap minggu aku sibuk dgn event ..dan esok pulak aku akan berada di Politeknik Seberang Perai sebagai jury untuk pertandingan Autoshow sempena Karnival Kreativiti Dan Inovasi Automotif yg dianjurkan oleh Jab.Kejuruteraaan Mekanikal Poli tersebut . Kepada yg berkesempatan..moh ler kite


Monday, September 2, 2013

Gempaq Bangat Mega Autoshow 31/8

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Setelah berehat hampir sebulan dr sebarang xtvt permotoran..tanggal 31hb Ogos aku kembali menganjurkan pertandingan autoshow , kali ni di Juru Autocity Penang . Alhamdulillah respon yg aku terima dr peserta dan ahli kelab2 kereta amat memuaskan. Walaupun cuaca sedikit tidak mengizinkan pd sebelah malam akibat hujan amun event ini berjaya juga hingga ke akhirnya .