Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, August 25, 2013

Motorshow sempena Hari Koperasi Negara 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2sekelian..

Seperti mana yg hampa semua maklum..aku lebih byk buat event yg berkaitan dgn kereta berbanding dgn motor..bukan x mampu buat ...cuma aku dapat job kereta lebih banyak berbanding motor..namun pd semalam iaitu pd 24/8..aku diberi peluang oleh Suruhanjaya Koperasi Malaysia dan Riders United utk menganjurkan pertandingan motor tercantek sempena Hari Koperasi Negara di Dataran DarulAman Jitra Kedah yg dirasmikan oleh TPM . Pelbagai acara menarik disajikan pd pengunjung seperti cabutan bertuah , booth agensi kerajaan serta koperasi dr pelbagai negeri , konsert XPDC / Jamal dan mcm2 lagi .
Alhamdulillah sambutan dr peserta motor amat menggalakkan sekali dimana hampir 100 buah pelbagai jenis motor telah berentap untuk berebut kejuaraaan dlm 4 kategory yg kami tawarkan . Diharap kerjasama erat antara kami ( GM Event Management ) dan pihak SKM serta Riders United dpt diteruskan pd masa hadapan .





Bersama dgn bekas pelumba cup prix kebangsaan..Wazi Abd Hamid 



Monday, August 19, 2013

Culture Japan Convention 18/8/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Tengahari tadi sempat jugak aku ke Straits Quay , Tanjung Tokong Penang untuk melihat festival ini dgn lebih dekat . Boleh dikatakan ianya syurga bagi peminat2 kartun @anime dr Jepun seperti Naruto dan sebagainya . Antara acara yg berlangsung adalah show off pemilik kereta yg mempunyai sticker karakter kartun tersebut , pertandingan pakaian karakter anime , product booth .

Jom layan pics yg sempat aku ambil tadi ...

Sebelum masuk...posing dulu..











Bersama sahabat aku ..Cikgu Mady..owner Kancil Biru tu ...


Dgn bodyguards aku...









Sunday, August 18, 2013

Culture Japan Convention 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Semalam dan harini sedang berlangsungnya Culture Japan Convention 2013 di Straits Quay Convention Centre Penang . Event ni mcm nak memperkenalkan budaya Jepun pd masyarakat Malaysia , antara acara yg berlangsung adalah show off kereta2 modified yg membawa concept Anime..ramai jugak kengkawan aku yg masuk..so InsyaAllah tengahari satg aku nk kesana ..
Details ttg event tu boleh layari web site depa nih..www.culturejapancon.com



Monday, August 12, 2013

Newcastle AutoCarnival dlm majalah Karhifi terbaru

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Apa mcm mood raya korang ? masih beraya lagi kot...

Majalah Karhifi terbaru baru saja berada di pasaran dan antara artikel yg terdapat adalah tentang Newcastle Auto Carnival yg berlangsung di Pengkalan Chepa Kelantan pd June 29 yg lalu .



Wednesday, August 7, 2013

Saalam Aidil Fitri buat semua rakan2 ku..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Saya mewakili semua krew GM Event Management dan Kelab Sukan Bermotor Mutiara memohon ampun dan maaf serta salam Idul Fiiri buat semua rakan taulan., rakan2 bloggers ..ahli kelab2 kereta seluruh Malaysia..sponsors..Jabatan Kerajaan terutamanya Jabatan Belia dan Sukan PP / Pej Belia dan Sukan SPT yg membantu kami selama ini dan tak lupa pada semua peminat sukan permotoran tanahair. Berhati2 memandu ketika musim perayaan ini.



Monday, August 5, 2013

Audio showfrom Ekspo Pasar Kemboja , Parit Buntar Perak 4/8/2013

Assalamualaikum daan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Aku baru saja balik dr Pasar Kemboja kat Parit Buntar nie.."night market" yg berkonsepkan macam Uptown ni merupakan milik rakan aku dan baru sahaja beroperasi beberapa hari yg lalu . Untuk memeriahkan suasana ...aku jemput beberapa rakan yg ada kereta audio system  utk show off sikit pd mlm tadi. Pada sesapa yg berminat nk menyewa tapak disitu ..boleh la berhubung dgn no telefon yg tertera di banner kat bawah nie..








 

Sunday, August 4, 2013

Show Off santai @ Uptown Taman Selaat Butterworth 3/8/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakaan2 sekelian..

Show off semalam merupakan lanjutan event yg saya buat pada 20 July  yang lalu ...walaupun tak ramai owner kereta yg raami..namun sedikit sebanyak merancakkan suasana Uptown pd malam semalam. Termia kaseh pd Jivendhiran ( RMC ) , Yus dan Zaky yg sudi support ni .