Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, June 29, 2013

Newcastle Auto Carnival 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Terima kaseh pd semua yg menjayakan event Newcastle Auto Carnival 2013 semalam , bagi pihak GM Event Management kami mohon maaf sekiranya terdapat sebarang kecacatan sepanjang event berlangsung pada hari ini . InsyaAllah kami akan kembali lagi ke Pantai Timur. 























 

Sunday, June 23, 2013

Modified Caldina..spotted near Nibong Tebal

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Toyota Caldina merupakan salah satu kereta idaman aku ..harga nya pon hmmm....terlior la jugak..tapi kalau dah dapat dan poket pon berisi..mmg sesuai utk kaki2 modders ni..contoh mcm Caldina ni yg aku ternampak kat pekan Nibong Tebal tadi..sempat lah aku borak jap ngan owner dia ni dan menjemput dia utk joint event autoshow aku nanti :)





Saturday, June 22, 2013

Car sticker utk AUtoshow di Kota Bharu 28/6

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Autoshow di Pengkalan Chepa Kelantan pd 28/6 nanti merupakan event aku yg kedua di Pantai Timur selepas show di Tasek Kenyir pd 18/5 yg lalu . Harap2 berjaya lah hendaknya...


Tuesday, June 18, 2013

Autoshow Hari Belia Peringkat Negeri P.Pinang 15hb June 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Alhamdulillah event ni boleh aku katakan antara event yg paling berjaya dalam sejarah permotoran di Pulau Pinang . Mana tak nya..penyertaan peserta autoshow telah menjangkau di luar jangkaan aku iaitu sebanyak lebih 80 buah kereta serta kehadiran ratusan kelab2 kelab kereta . Hari Belia pd tahun ini diadakan di perkarangan parkir Aeon Jusco Seberang Perai telah mensajikan pelbagai acara menarik buat pengunjung antaranya acara demo drift , motorcross stunt , pocket bike , tomoi , wall climbing dan mcm2 lagi . Acara autoshow tamat kira2 jam 10mlm..segala penat lelah aku berbaloi akhirnya ..terima kaseh buat semua krew2 aku yg terlibat..sponsors..peserta serta ahli2 kelab kereta , pihak Aeon Jusco dan tak lupa pada Jabatan Belia & Sukan P.Pinang kerana memberi penuh kepercayaan pd aku untuk menjayakan event tersebut .























Tuesday, June 11, 2013