Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, March 31, 2013

Karnival Jom Belia 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian.

Alhamdulillah selesai sudah event show off harini , terima kaseh buat kesemua 20 owner kereta yg sudi datang support . Dengan kehadiran ramai bikers sedikit sebanyak telah menceriakan lagi event ni tadi .





















Saturday, March 23, 2013

Selesai sudah Pre-meeting dgn BEDAYA

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Aku baru saja balik dr Rumah Anak2 Yatim ( BEDAYA ) di Kulim sebentar tadi . Tujuan utama aku ke sana sebab nak mohon kelulusan dr pihan merekaak untuk aku mengadakan satu program charity pd penghujung bulan Mei nanti...buat masa la ni aku tak nak describe details ttg program aku tu..cuma yg pastinya mmg ada unsur2 automotive tp kali ni aku akan tampilkan dgn sedikit kelainan ...nak tau apa kelainan tu....tunggu bulan 5 nanti yer...

Semoga apa yg aku buat ni akan mendapat keberkatan dr Allah SWT..




 

Wednesday, March 20, 2013

Jom Karnival Belia 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Next Show Off..



Monday, March 18, 2013

Show Off sempena Gabungan Seberang Perai Tengah

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Sabtu lepas aku diamanahkan oleh sebuah pertubuhan untuk mengadakan "show off audio" sempena Majlis Perasmian mereka yg diberi nama , Gabungan Seberang Perai Tengah . Aku agak hampa mesti tau gabungan apa ni ...apa pon aku x kesah lah..janji aku ada job dan berjaya laksanakan tanggungjawab yg telah diberikan ...Selain audio show , orang ramai turut disajikan oleh persembahan pentas seperti pencak silat , tarian tradisional serta nasyid .

Aku ucapkan terima kaseh byk2 pd rakan2 yg sudi dtg support show off mlm tu ..

Aku pon dpt gak "habuan" mlm tu..terima kaseh Abang Long !


















Saturday, March 16, 2013

Opel Ampera

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Ketika aku di German aritu , aku dapat saksikan serta naik model terbaru Opel ..iaitu "AMPERA" . Kereta yg berkonsepkan mesra alam ini menggunakan kuasa elekric serta petrol bahanapi biasa . Aku nk ulas panjag2 pon x reti sebab flyers semua ditulis dlm bahasa depa , apa pon ...dgn reka bentuk yg sporty serta elegance ini..mampu meraih gelaran Car Of The Year 2012 .









Monday, March 11, 2013

Show Off @ McD Bertam P.Pinang

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Sebaik saja sampai dr German semalam , pagi ni aku dah start sibuk utk arrange peserta show off di McD Bertam P.Pinang . McD ni baru ja bukak so depa mintak aku utk cari kereta2 show off untuk memeriahkan acara tersebut . Selain show off kereta , pelbagai acara menarik turut disediakan oleh penganjur , antaranya pertandingan melukis kanak2 , permainan , serta booth dr agensi2 kerajaan seperti PDRM , AADK dan BOMBA .
Alhamdulillah , majlis tersebuat telah dirasmikan oleh ADUN Pinang Tunggal ( YB Roslan Saidin ) dan bersurai kira2 jam 2ptg...harini aku kenyang dgn burger saja !