Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, February 24, 2013

Show Off @ Padang Jawi P.Pinang Fewb 24 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Pagi tadi aku sibuk sikit sebab ada program "Show Off" sempena TKM 10km Marathon di Padang Jawi P.Pinang . Majlis ini dirasmikan sendiri oleh Timbalan Ketua Menteri 1 P.Pinang , YB Dato Mansor . Antara acara yg berlangsung siang tadi ialah marathon , pertunjukan dr agensi kerajaan , pertandingan mewarna , sepakraga bulatan , memanah dan yg paling best acara cabutan bertuah . Program yg happening ni tamat sekitar jam 12pm tadi...apa pon Dato'..jgn lupa no...name card saya tu tadi hehehehehe...



















 

Friday, February 22, 2013

Tu Dia..Datuk sign dahhh

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Aku baru ja balik dr Bandar Perda.sebab ada perjumpaan antara Datuk Shabery ( Men Belia Dan Sukan ) dgn para NGO dan pertubuhan sukan sekitar Pulau Pinang . Antara yg dijemput termasuk lah aku sendiri . Biasa la kan nak mengundi x lama lagi dah ni ..aku pon apa lagi ..."huloq" la sikit aku punya proposal directly kt tangan Datuk Shabery..Alhamdulillah response beliau mmg cukup baik..
Immediately dia signed aku punya proposal dan dia dh mintak Kem. Belia Dan Sukan P.Pinang utk ambil tindakan susulan dgn segera ...byk tau baget tu ,,harap2 leh la dapat full hehe...


Sorry gambaq blur sbb tangan bini aku ketaq masa amik gambaq YB tadi...





Tenkiu Datuk sbb signed !




Monday, February 18, 2013

SPIDERMAN MAI LAGI ...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Adik aku sekarang ni tgh menyiapkan satu projek buat airbush utk Viva ni ..aku baru ja balik ushar kereta ni tadi..rasa2 40% dah siap . Kalau hampa masih ingat , dulu adik aku pernah buat design Spiderman ni utk kereta Naza Citra Wahida , nampak gaya tambah lagi sorang lagi peserta autoshow lepas ni ...bila dh siap sepenuhnya nanti,,aku akan upload buat tatapan korang semua ..



Thursday, February 14, 2013

Aku dlm paper Sinar Harian harini

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Sorry sebab lama menghilangkan diri ...aku sibuk sikit sejak kebelakangan ni ...bukan pasal show..tapi sibuk pasal kerja kat opis . Buat kengkawan yg sudi singgah dan dropped comment...aku ucapkan terima kaseh..InsyaAllah aku akan membalas singgah blog hampa nanti .

Ketika autoshow-karangkraf pd Feb 2 yg lalu..aku telah di interview oleh pihak SinarHarian ttg show tu..dan hasilnya terpampang pd paper Sinar Harian harini...ini antara gambaq yg akan menjadi kenangan terindah hingga akhir hayat ku ...jgn keles....

Hampa beli tak ni ??


Sunday, February 10, 2013

Autoshow Kg Melayu Batu Caves 3/2/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Tamat lah sudah Autoshow aku kat Batu Caves Ahad baru ni ..mmg letih gila...balik dr KL teros aku demam..sebab tu lah blog ni aku lupakan seketika...mau x penat ..3 event berturut2 dlm masa 3 hari !

Alhamdulillah ...sambutan yg aku dpt dari pserta mmg tak mengecewakan..hampir 60 buah kenderaan joint event aku pd hari tu ..sekali gus telah mengembirakan pihak penganjur sendiri iaitu Majlis Perbandaran Selayang serta AMK Gombak . Aku nk relax jap ...bulan depan baru nk start buat show balik .

click here for more pics





 

Thursday, February 7, 2013

Autoshow Karangkraf Shah Alam 2/2/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Jom layan pics ni masa Autoshow Karangkraf pd 2/2 yg lalu...




Sunday, February 3, 2013

Autoshow Karaangkraf Shah Alam 2/2/2013

Assalamualaaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Alhamdulillah ...show aku semalam telah mendapat liputan yg luas dari pihak media...termasuk dgn aku sekali dh kena interview...x lama lagi masuk lah cerita kau tu dlm paper Sinar Harian hehe. Cuaca mmg panas terik semalam..dan sambutan yg aku terima dr peserta mmg sempoi..sampai penuh parking smlm . Sori aku x sempat nk story panjang2..sebab harini aku busy dgn show di Batu Caves lak ...


Saturday, February 2, 2013

Autoshow Uptown Bayan Bayan Baru Penang 1/2/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Alhamdulillah ..1st mission dah accomplished ..show semalam walaupon jatuh pd hari Jumaat..namun sambutan yg aku terima mmg tidak mengecewakan..hampir 40 buah peserta mengambil bahagian . Habis saja show semalam...teros aku gerak ke KL lak utk Autoshow Karangkraf Shah Alam hari ni . Buat rakan2 yg x p mana2 harini...jom lah jumpak aku kat sana nanti :)

More pics here