Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, January 31, 2013

Hampa dh beli paper Sinar Harian ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Saja nak share ....nak bagi hampa jeles...nampak tak logo kereta tu ? Ha tu la logo company aku..GM Event Management. Sabtu ni berlangsung pertandingan autoshow kat Kumpulan Media Karangkraf Shah Alam...aku telah dilantik sebagai official organizer utk event ni dgn kerjasama pihak Sinar Harian , Karangkraf dan Hyrax Oil .

Kali ni tak payah2 aku nak promote terok2..sebab pihak Sinar Harian tiap2 hari promote event ni dlm paper depa...Buat yg berkesempatan...jom la p meriahkan event aku ni nanti ..


Nampak tak ? nama aku tu !



Sunday, January 27, 2013

Wanz Classic Sport

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Antara modified kancil yg mencuri perhatian aku masa Autoshow Ipoh haritu ...klu sesapa nk berkenalan atau nk bertanya ttg jentera Bro Wan ni..leh la ke facebook.com/wanz.classics












Car Stickers for next Events

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..





Friday, January 25, 2013

Show Permatang Rawa dlm Karhifi bulan ini..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Edisi terbaru majalah Karhifi bulan ni telah memaparkan event show off Permatang Rawa pd Nov 18 tahun lalu . Antara pic yg paling best adalah ketika aku duduk sebelah dgn YB Ariff Shah ..hehe..
Aku ingin ucapkan terima kaseh sekali lagi buat semua peserta2 show off dan kelab Myvi X Penang  yg sudi support event aku pd haritu ..


Baju putih tu aku la..



PERDA Ride ...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Huh..dh lama x update blog...bukannya apa..sibuk sikit pasai nk urus event dan kerja opis pon berlambak..dlm kesibukan ini..sempat gak aku join Fun Ride kat Bandar Perda ni esok ..lama tak kayuh..mintak2 boleh la habis 38km route tu . Aku antara peserta terakhir yg berdaftar tadi..bayaq RM40 dpat la Tshirt dan mini towel ..aku difahamkan RM5 dr yuran penyertaan akan disumbangkan kpd tabung Gaza juga dan esok juga akan diadakan cabutan bertuah buat semua peserta yg berdaftar...wish me luck geng !


Anak aku x kayuh...dia masuk colouring contest jer :)

Lucky number ..NO 79


Sunday, January 20, 2013

Battle ground utk Batu Caves autoshow Feb 3..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

XTVT hari terakhir aku KL harini ialah pegi melawat tapak untuk pertandingan Autoshow di Kg Melayu Batu Caves pada 3/2  nanti . Boleh tahan juga tempat ni..sebab sekeliling kawasan ni dipenuhi oleh rumah kediaman..mesti ramai yg dtg show ni nanti . Rugi tau klu hampa x mai nanti sebab mlm tu ada konsert 6XITH Sense pulak ! Apa pon Alhamdulillah ..aku baru saja sampai Penang kol 10pm tadi....












Meeting at Media Karangkraf Shah Alam

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Aku sampai KL tengahari tadi dr Penang sebab ada meeting dgn pihak Karangkraf , Sinar Harian serta penaja utama ..Puan Shima dari Hyrax Oil . Hasil meeting tadi nampak semua dh OK dan ready utk Karnival yg bakal berlangsung dr 1hb Feb ke 3hb Feb..manakala utk pertandingan autoshow pulak bakal berlangsung pd 2hb Feb ( Sabtu ). Banyak acara2 menarik telah disusun atur pleh pihak Media Karangkraf .Sapa yg berkesempatan tu nanti boleh la dtg memeriahkan acara tersebut itu nanti . Esok aku ada meeting kat Batu Caves pulak utk next event aku pd 3/2..penat wei !





Wednesday, January 16, 2013

Alhamdulillah ...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Alhamdulillah rezeki awai tahun..gaji baru..pangkat baru...tanggungjawab makin bertambah...




Tuesday, January 15, 2013

Prosboc USDM style a.k.a...kangkang style !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Dewasa ini bermacam-macam ragam serta jenis modifikasi kenderaan telah meresap kat Malaysia ..antara style terbaru yg menjadi ikutan anak muda ialah ...style USDM...ala yg tayar belakang yg mengangkang tuh ! Mmg nampak unik dan stylo habis...tapi...poket owner mesti mau sentiasa penuh..ye la kan..jenuh nak selalu kena tukaq tayar sebab bunga makan sebelah :)..yang penting ianya mendatangkan kepuasan pd individu tersebut...

Good job Muhammad !












Sunday, January 13, 2013

Autoshow Karangkraf 3/2

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Bulan ni mmg aku sibuk sangat2..bayangkan ada 3 show dlm masa 3 hari berturut2 !!

1/2 kat Penang
2/2 kat Batu Caves dan
3/2 kat Shah Alam..

Mau berasap wo ...apa pon aku dan crew semua InsyaAllah akan lakukan yg terbaek ...
Ini poster utk show di Shah Alam sempena pesta buku Karangkraf pd 3/2 nanti..sapa yg gila buku tu..apa lagi jom kita p sana ..


Saturday, January 12, 2013

Penat wo !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ....

Lama x kayuh ...penat betoi ptg tadi ...janji keluaq peloh...