Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, December 15, 2013

Autoshow & Drift show @ KEDA Napoh Kedah 13/12/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Meskipun kedudukan pekan Napoh ini sedikit jauh..namun ianya tidak menghalang lebih dr 40 buah peserta untuk turun beraksi pd pertandingan yg berlangsung pd hari Jumaat yg lepas. Selain pertandingan autoshow ...pengunjung juga disajikan dgn demo kereta2 drift serta bike stunt . Acara yg berlangsung dlm cuaca yg amat baik ini tamat kira2 jan 10pm . Disini aku nk ucapkan ribuan terima kaseh pd pihak KEDA , Tunas Indah Niaga Ent , Yano Autoparts & Acc , Acu Comei Ent ( Kedah M7 dealer ) , Tom's Sticker , Karhifi , GKKnK kerana memberi sokongan penuh pd aku dlm menjayakan event tersebut.































3 comments:

miss kecoh said...

wahh...cool n style gile. kite pakai myvi jew.. :3

Kasih Salina said...

salam..kat napoh saya tak sempat nak pi tengok..tapi tengok kete2 ni macam sama jer gan kat darul aman park pd 14 dec..kat situ saya pi tengok..

nanie said...

macam best jer hehehhe.....