Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, September 16, 2013

Meeting @ Billion Sri Manjung Perak 16/9/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Terlebih dahulu aku ingin mengucapkan Selamat menyambut Hari Malaysia buat hampa semua..walaupon hari ni kira public holiday..tapi tidak bagi aku sebab siang tadi aku terpaksa bergegas ke Sri Manjung Perak kerana ada meeting dgn pihak pengurusan New Billion kat situ . Depa berhasrat ingin mengadakan pertandingan autoshow kat situ pd Nov nanti..Meeting tadi berkisar ttg budget serta aspek2 teknikal..InsyaAllah aku akan buat yg terbaek nanti..Alang2 dah sampai..sempat la kami 3 beranak singgah shopping kat Lumut ...x boleh nak lepak lama sebab nak terlewat balik Penang..next time boleh ke Pulau Pangkor lak ..



Kawasan parking akan menempatkan kenderaan para peserta










2 comments:

AYuNG said...

dtg jenguk sini...
=)

sehat abg?

ummiross said...

Selamat hari Malaysia..

Alhamdulillah, rezeki di Perak pulak tu Khairul.