Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, September 9, 2013

Karnival Kreativiti Dan Inovasi Automotif,Politeknik Perai 8/9/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Alhamdulillah event smlm berjalan lancar..seb baik cuaca semlm pon ok..x hujan ..apa pon jom layan semua pics ni dulu..

Anak aku sebagai model sambilan...





























ni time aku tengah judging...




7 comments:

Aisyah Fiera :3 said...

Laaa . ni time Hari Konvokesyen Poli Seberang Perai ni. Patut lah ada dengar bunyi lagu dan enjin kuat sampai kat asrama . Hebat lah . ^^
- budak Poli -

caliph shuriken said...

best jaa bila tgk pintu keta buka ke atas cmtu ^^

❤Kamsiah❤ said...

ya..kelmarin nampak 'matahari' sikit,walaupun kulim tak panas terik..hari ni..dari jam 6.30 pagi tadi..hujan mencurah2 dgn lebatnya..masih belum berhenti...kesian pada budak2 sekolah...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

rambang mata tengok.. semuanya hebat-hebat dan kreatif..

LydSunshine said...

Bang, team abg takde nak buat rancangan ala-ala Pimp My Ride ke? Saya nak masuk ni.

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

mat petang bang khairul ..lamanya umi tak ke sini ..rindunya nak baca blog bang khairul ..

hihi bestnyaaa ada lagi event yang bang khairul buat ..chak!!!

tenku butang said...

waaa.. pintu keta macam KEPAK BURUNGG.. smart gilerrr..