Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, September 7, 2013

Karnival Kreativiti Dan Inovasi Automotif

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Pertama sekali aku mohon maaf byk2 la sebab x sempat nk ziarah blog hampa semua lagi..hampir setiap minggu aku sibuk dgn event ..dan esok pulak aku akan berada di Politeknik Seberang Perai sebagai jury untuk pertandingan Autoshow sempena Karnival Kreativiti Dan Inovasi Automotif yg dianjurkan oleh Jab.Kejuruteraaan Mekanikal Poli tersebut . Kepada yg berkesempatan..moh ler kite


9 comments:

ummiross said...

Siang tadi ummi pi Penang, sempat pekena nasi kandar Subaidah, hehe..
Selamat maju jaya.

krole said...

wa all the best bro khairul...jadi juri tu...nnt update kat sni ya

BUNDA a.k.a KN said...

bunda dah lama sangat tak kePenang...dah lama sangat tak dapat rasa Penang nasi kandaq .....tetiba teringin pulak.. huhu..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

busy nya.. menarik juga event macam tu, nak pergi jauh la pula..

nik ros said...

wah.hebat..siap jadi juri yea..hehe

baby comel said...

wah, bestnya.. Jadi juri tu =) lama dah tak tengok inovasi automotif ni. Teringat masa belajar dulu masuk pertandingan inovasi 7thn lepas. Kita buat "NGV Trainer Kit" aduhaiii. Belajar automotif memang best! tak rugi.

-sorry jugak lama tak datang sini.

aby said...

salam KH ..
klu jd juri jgn bias yer ..
hu..hu...
tertarik dgn komen ummiros makan kt Subaidah tu ..
aby kerap makan kt Subaidah, di tepi traffik light Chain Ferry tu ..
besar2 udang dia ..

Shaiful Zaidi said...

Assalamualaikum. ..ini bidang yg saya suka
..Kreativiti & inovasi..

khairul hassan said...

Bunda...nanti klu mai penang leh roger saya