Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, September 2, 2013

Gempaq Bangat Mega Autoshow 31/8

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Setelah berehat hampir sebulan dr sebarang xtvt permotoran..tanggal 31hb Ogos aku kembali menganjurkan pertandingan autoshow , kali ni di Juru Autocity Penang . Alhamdulillah respon yg aku terima dr peserta dan ahli kelab2 kereta amat memuaskan. Walaupun cuaca sedikit tidak mengizinkan pd sebelah malam akibat hujan amun event ini berjaya juga hingga ke akhirnya .
































5 comments:

nik ros said...

menarik tol gambar kereta yg last tu

Titisan Hujan said...

penganjuran abg khairul xpenah xberjaya kan kan...


hmm..belum berpeluang nk join otoshow ni

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah meriahnya. Cantik-cantik kereta ni.

baby comel said...

mak aiii, teruja tengok. kete2 depa modified ni utk hiasan je ke sebenarnya bang? bukan utk kegunaan harian kan?? kita tanya je.. sebab pelik la.. hehee

khairul hassan said...

baby comel..sesetengah kereta ni hanya utk show sahaja