Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, August 25, 2013

Motorshow sempena Hari Koperasi Negara 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2sekelian..

Seperti mana yg hampa semua maklum..aku lebih byk buat event yg berkaitan dgn kereta berbanding dgn motor..bukan x mampu buat ...cuma aku dapat job kereta lebih banyak berbanding motor..namun pd semalam iaitu pd 24/8..aku diberi peluang oleh Suruhanjaya Koperasi Malaysia dan Riders United utk menganjurkan pertandingan motor tercantek sempena Hari Koperasi Negara di Dataran DarulAman Jitra Kedah yg dirasmikan oleh TPM . Pelbagai acara menarik disajikan pd pengunjung seperti cabutan bertuah , booth agensi kerajaan serta koperasi dr pelbagai negeri , konsert XPDC / Jamal dan mcm2 lagi .
Alhamdulillah sambutan dr peserta motor amat menggalakkan sekali dimana hampir 100 buah pelbagai jenis motor telah berentap untuk berebut kejuaraaan dlm 4 kategory yg kami tawarkan . Diharap kerjasama erat antara kami ( GM Event Management ) dan pihak SKM serta Riders United dpt diteruskan pd masa hadapan .





Bersama dgn bekas pelumba cup prix kebangsaan..Wazi Abd Hamid 




























Selain motor..aku jugak menjemput sahabat2 dr geng audio kereta utk memecahkan lagi suasana 













Tenkiu geng2 audio !













6 comments:

Zul Fattah said...

vespa..? that awsome.. love that one

LydSunshine said...

Pertandingan motor 'cantek'. Hehehe. Rasanya ni kali pertama saya tgk event motor dalm blog abg.

tenku butang said...

waaa.. bestnyaaa.. klu dulu teman kerja kat koperasi tentu dh sampai ke hari koperasi negara tahun ni.. hu2..

Shaiful Zaidi said...

wow meriahnya Hari Koperasi Negara..

Empayar Utama said...

Haaa dah masuk line moto pulak nampaknya bang :)

baby comel said...

motor pun boleh mekap cantik2 eh. fulamak.. geram tengok. hehehe, tengok je tapi sebab xde lesen dan tak reti bawak motor jadi kita tak minat ler :)