Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, August 18, 2013

Culture Japan Convention 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Semalam dan harini sedang berlangsungnya Culture Japan Convention 2013 di Straits Quay Convention Centre Penang . Event ni mcm nak memperkenalkan budaya Jepun pd masyarakat Malaysia , antara acara yg berlangsung adalah show off kereta2 modified yg membawa concept Anime..ramai jugak kengkawan aku yg masuk..so InsyaAllah tengahari satg aku nk kesana ..
Details ttg event tu boleh layari web site depa nih..www.culturejapancon.com



3 comments:

aby said...

banyak promosi event2 jepun tu yer ..
sib baik tk promo Ultraman nya ..
he..he..

Sayangku Zie said...

asik buh gambaq keta jer.. buh lah pulak gambar raya depa sekeluarga.. hehehehe

baby comel said...

dab besar2 pun masih tetap minat dgn kartun jepun kan. teruja tengok