Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, July 7, 2013

Show Off sempena i Want Sihat 6/7/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Event show ni merupakan penutup xtvt aku sebelum kita menyambut bulan Ramadhan tak beberapa hari lagi . Untuk event harini aku bekerjasama dgn Pej. Kesihatan Seberang Perai Tengah sempena kempen henti merokok dan alkohol di Pusat Komersial Permatang Pauh . Aku telah menjemput khas 13 buah kereta untuk show harini dan Alhamdulillah berjaya menarik perhatian orang ramai dan secara tak langsung memeriahkan event tersebut .






















7 comments:

nik ros said...

comel giler kot yg last skali tu. peminta katun hello kitty yea.semua pink

terbelog.com said...

kempen anti merokok
tu yg x leh isap tu
masa kat event ni hihi

Amanina Mads said...

tak perasan pun ada buat show kt sini.. rugi tak pi

Hunny Kitty said...

trimas abg krol jemput saya n kureSya datang show off!!

ummiross said...

Selamat menjalani ibadah puasa ye, moga amal ibadah kita diterima dan terbaik disisNya, insyaAllah.Maaf jua jika ada salah silap.

amir aizat said...

smart2!

otomen_tiga said...

santek betul hello kitty tu...
dalam krim+pink naik kaler dia...