Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, July 21, 2013

Audioshow @ Uptown Taman Selat Butterworth Penang 20/7/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Penduduk sekitar P.Pinang mesti dh sinonim dgn panggilan Ropewalk Tmn Selat Butterworth ..bermulanya Ramadhan pd thn ini..pihak pengurusan Koperasi Pasar Aneka Taman Selat telah memperkenalkan "Uptown Taman Selat " dimana pelbagai barangan seperti pakainan , elektronik serta barangan antik dijual pd org ramai dgn harga yg amat berpatutan . Tidak seperti waktu operasi Ropewalk pd siang hari...Uptown ini mula beroperasi dr jam 8pm ke 2am setiap hari . Dgn harga sewaan tapak yg amat murah iaitu hanya RM3 sehari...ianya amat berbaloi buat para peniaga .
Oleh kerana Uptown ini masih baru dan memerlukan promosi ..pihak pengurusan Uptown telah menjemput aku utk mengadakan program permotoran di kawasan parkir Uptown tersebut..buat permulaan ..semalam aku telah membawa sebanyak 9 buah kereta audio utk mengadakan show off santai "lagu raya" buat para pengunjung..Alhamdulillah sedikit sebanyak telah menarik perhatian org ramai utk singgah ke Uptown tersebut .
Sebarang pertanyaaan mengenai Uptown tersebut boleh hubungi En Saaidon B. Abdullah , 012 5764475( Ahli Lembaga Koperasi Uptown Taman Selat )






















18 comments:

Nizam Ijam said...

cantik keretanya...

saya dah update... jom terjah

Shaiful Zaidi said...

ropewalk kat Pulau pernahla sampai, kat situ belum lg..

azizah :) said...

woww gempak! berwarna warni.. jauhnya nak pegi penang ha..

ummiross said...

Meriahlah uptown ni dengan kehadiran kereta yang vogue2 tu khairul.

Sya_Merpati Putih 88 said...

amboi gempak habis kereta masing2...
liplapliplap gtue...
nie kalau pasang lagu confirm meletups...

Knor said...

tahniah

krole said...

huh! terbaik bro khairul...mmg mantop skngni...wah~ msti best kan..tngok keta pun smua power2

Kancil 8349 said...

tahniah bro...

Titisan Hujan said...

ala...ntah bila la dapat jenguk penang ni

wahida said...

sewa tapak cuma rm3? murah giler....

Mizz Aiza said...

salam kenal.. hebatnya show ni..
p.s: thanks sudi singgah&follow.. aiza follow di sini balik.. :D

Cik Yaya said...

salam..
wahh meriah uptown dgn lmpu kete..

tp uptown tu cam xbnyk gerai je..hukhuk

caliph shuriken said...

wahh, murah harga sewa tapak tu ^^

krole said...

slm bro, nak tnya skit...bro ada tauke suplier2 aksesori mcm keychain turbo, jam RPM, baju... tak kira apa jenis janji ada kaitan kereta2 turbo ni...nak cba berniaga kat sabah ni...ada sorang cina jual benda2 camtu kat sandkan...tp krole kedekut ilmu..krole tanya dia tak bagitau pun...last2 ada kwn dia bgitau kat krole...dia amik stok kat semenanjung~~~

syiela said...

makin hebat bro skrg :)

LydSunshine said...

Gempak gile.

man said...

Wah menarik bro..hehe

Amanina Mads said...

ruginya tak pi.. tak tau pasal ni. dkat sgt dgn rumah