Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, June 18, 2013

Autoshow Hari Belia Peringkat Negeri P.Pinang 15hb June 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Alhamdulillah event ni boleh aku katakan antara event yg paling berjaya dalam sejarah permotoran di Pulau Pinang . Mana tak nya..penyertaan peserta autoshow telah menjangkau di luar jangkaan aku iaitu sebanyak lebih 80 buah kereta serta kehadiran ratusan kelab2 kelab kereta . Hari Belia pd tahun ini diadakan di perkarangan parkir Aeon Jusco Seberang Perai telah mensajikan pelbagai acara menarik buat pengunjung antaranya acara demo drift , motorcross stunt , pocket bike , tomoi , wall climbing dan mcm2 lagi . Acara autoshow tamat kira2 jam 10mlm..segala penat lelah aku berbaloi akhirnya ..terima kaseh buat semua krew2 aku yg terlibat..sponsors..peserta serta ahli2 kelab kereta , pihak Aeon Jusco dan tak lupa pada Jabatan Belia & Sukan P.Pinang kerana memberi penuh kepercayaan pd aku untuk menjayakan event tersebut .























6 comments:

AYuNG said...

congratzz abg!
=)

Kancil 8349 said...

tahniah bro

Hunny Kitty said...

sayang tak dapat p...sebab hubby kerja..huuuuuu

Anonymous said...

Hi there, I wish for to subscribe for this blog to get hottest updates,
thus where can i do it please help.

Check out my site; how to buy followers on social media service twitter

LydSunshine said...

Abg, yang buat drift tu siapa? Teringin nak tgk drifter secara live.

khairul hassan said...

Lyd..yg buat drift tu kwn2 abg juga