Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, May 16, 2013

Nin dia....

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Apa habaq semua ? Sory sangat2 sbb lama tak jenguk hampa semua.. aku la ni tersangat lah busy nya..minggu ni aku ada event kat Tasek Kenyir.so banyak la benda yg nak kena settle . Baru sebentar tadi..trophy yg aku tempah sudah pon sampai kat rumah .

Ini adalah tropy untuk setiap pemenang autoshow tu nanti ..dah macam pokok "nyoq" aku tengok.
Ini lah event aku yg pertama di Pantai Timur..harap2 berjayalah hendaknya ...




9 comments:

AYuNG said...

panjang betul piala tuh bang...

hehe~~

ummiross said...

Mak aii, tingginya trofi tu.

Khai faiz said...

byknya trophy

diana said...

wowo..banyak nya..berapa pemenang ni?>?

❤Kamsiah❤ said...

tu dia...besaq gedabak...
seronoknya ke tasik kenyir...baru 2 kali kesana...

Hunny Kitty said...

kain pelikat rare~

Anonymous said...

Hey I am so delighted I found your blog page, I really found you
by mistake, while I was researching on Google for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks for a fantastic post
and a all round exciting blog (I also love the theme/design),
I don't have time to look over it all at the minute but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the excellent work.

Look into my website - http://pa.tchwork.com/

Amanina Mads said...

cantiknya rumah dgn trofi tu..byk sungguh

Shaiful Zaidi said...

tingginya..mesti utk johan no..