Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, May 1, 2013

Meeting kat "NewCastle" lak Apr 28

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakaan2 sekelian..

Selesai meeting kat Tasek Kenyir..pada esok nya pulak aku ke Padang Tembak , Pengkalan Chepa Kelantan sebab ada meeting dgn group "drifter" dr Newcastle Motorsports . InsyaAllah aku akan buat event kat sini pd penghujung bulan June nanti .


Bersama otai2 drifters dr Newcastle Motorsports






Sempat singgah beli kropok lekor kat Pasar Siti Khatijah..

Sampai kat KB sempat singgah kedai kawan aku ni ..


7 comments:

❤Kamsiah❤ said...

mcm mana suasana PRU di kelantan..meriah,kan..

Amanina Mads said...

wah bestnya.. semoga berjaya :)

::FAIZ:: said...

nissan datsun tu mcm kete arwah atuk saya. skrg da jd besi buruk kat kg...

Kancil 8349 said...

cantik tempat...semoga berjaya lagi

Hunny Kitty said...

selamat maju jaya GME

Empayar Utama said...

Wahhhh, erkkk mana T-Shirt Hard Rock yang saya pesan hahahahahah

Shaiful Zaidi said...

salam ziarah khairul..