Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, May 31, 2013

Kulim Landmark Charity RIDE & Autoshow 26/5

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Dah beberapa hari baru la aku berkesempatan utk update ttg event ni . Buat julung2 kalinya..aku selitkan acara berbasikal dlm event autoshow ..charity ride ini adalah untuk mengutip sumbangan buat Rumah ANAK2 Yatim BEDAYA Kulim. Walaupun ini merupakan percubaan pertama aku..tapi Alhamdulillah ianya boleh dikatakan berjaya dimana hampir 320 peserta telah mengambil bahagian dlm acara kayuhan 28km tersebut . Sebanyak RM1460 telah berjaya dikumpulkan , terima kaseh buat semua peserta kayuhan amal pd haritu .
Lepas tamatnya acara charity ride , pd tengahari hingga ke malam acara autoshow pulak mengambil tempat serta pengisian program pd hari tersebut , mmg meriah Kulim Landmark pd haritu dgn dentuman audio kereta hampir 60 buah kenderaan . Letih jgn cakaplah...apa pon aku puas hati sbb kedua2 event tersebut walaupun berlangsung dlm hari yg sama , telah berakhir dgn jayanya ..InsyaAllah event Charity Ride serta Autoshow ini akan aku anjurkan semula di Kulim Landmark pd 16 Sept nanti iaitu sempena Hari Malaysia nanti .




Peserta sabar menanti acara caabutan bertuah dimumkan 

Sumbangan kutipan dihulurkan kpd wakil pihak BEDAYA Kulim

Pemenang hadiah cabutan bertuah mendapat sebuah basikal 
























5 comments:

NULEAD said...

Tahniah bro

Knor said...

makin bz..tahniah..

Belalang hijau Perisik said...

kayuh dari mana ke mana bro?
meriah betul nampaknya...
rugi x turun :(

Amanina Mads said...

tahniah.. meriah betul eventnya

baby comel said...

meriahnya kayuh basikal tu..
tak tahan nk tengok sicomel W tu. masuk kotak boleh?? hehehe, comel kaler dia