Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, May 21, 2013

Autoshow Tasek Kenyir 18/5/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Baru mlm ni aku berkesempataan nk update pasai event ni..sibuk sgt aku la ni..minggu depan 26/5 aku ada event kat Kulim pulak ...apa pon event aku yg buat julung kalinya di Pantai Timur ini berakhir dgn jayanya ..walaupon lokasi Tasek Kenyir ni terletak jauh ke dalam namun sambutan dr para peserta amat membanggakan ..hampir 50 buah kereta berjaya "mengharungi" cabaran utk sampai ke sini . Aku ingin mengucapkan jutaan terima kaseh pd pihak KETENGAH yg sudi ambil aku sebagai penganjur utk event ni dan tak lupa juga pd semua sponsors , peserta yg sudi support event aku pd hari tu .























6 comments:

Shaiful Zaidi said...

Tahniah atas kejayaan autoshow di Tasik Kenyir.

❤Kamsiah❤ said...

tahniah....lps tu pi memancing tak..?

Hunny Kitty said...

wow! wow! wow!

krole said...

wuah! trbaik r tul...dijemput menganjur tu~ krole doakan moga bro khairul sntiasa dimurahkan rezeki g pasni~

Amanina Mads said...

meriahnya..org2 ganu pun bg support

casuarina equisetifolia said...

wow! smart nye kete2 diatas..