Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, April 21, 2013

UNIKL Auto Carnival 21/4/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Alhamdulillah selesai sudah event kat UNIKL tadi ..sambutan yg diterima amat menggalakkan dr tahun yg lepas..aku tak larat nk tulih panjang2...hampa tengok ler sendiri yer ...

















8 comments:

❤Kamsiah❤ said...

cuaca kelmarin hujan panas..hujan panas kan..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

tengkiu abg khairul atas info, is mang nak pi buh sticker bunga2 (^___^) bila free t is roger len, sebab jauh gak tu kalau kat penang... ingatkan ada yang dekat2 perlis/kedah je...

tp cantik (^___^)

Hunny Kitty said...

tahniah semua`

Sya_Merpati Putih 88 said...

wwo..memang hebat2 belaka...:)
kereta semua canggih2..
pasang speaker banyak2, bila bukak lagu mesti kaut betul tue...huhu..tak sakit telinga ke nanti..??

wahida said...

wow!! motor2 tu ohsem lah!!

Cik Yatt said...

smart laa

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

smartnye,,yg warne bru mude semua cntik2

Amanina Sofea said...

sori abg K.. masa mai show tu xsempat nak lama2. org ramai sgt. takut salah teguq org