Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, April 10, 2013

Pasai ni la aku bz sangat

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian


Aku mintak maaf sebab sejak 2 menjak ni aku jarang visit blog2 hampa..sibuk sangat aku la ni ...bulan ni saja aku nak kena organize 4 event dan pada masa yang sama aku kena start prepare utk 2 mega event di Kulim dan Kelantan .

Ni la event2 yg "memeningkan" kepala aku ...

13/4 - Autoshow Santai Belia ( Aeon Jusco Bandar Perda , Penang )
14/4 - Autoshow sempena Jubli Perak Sek Keb Ara Rendang Kepala Batas
20/4 - Autoshow sempena Pesta Convo Kolej Universiti Sains Perubatan Allianze atau Allianze
University College of Medical Sciences (AUCMS) Kepala Batas P.Pinang

21/4 - UNIKL MSI Auto Carnival , Kulim Kedah

InsyaAllah 17 & 18 May , aku buat kat Pengkalan Chepa Kelantan
26/5 - Landmark Central Autoshow & Charity Ride , Kulim 



7 comments:

Khai faiz said...

padat jadual en. khairul kita ni

Knor said...

tak pe, rezeki..

Z ie said...

SEMOGA BERJALAN DENGAN JAYANYA.. WAH SIBUK-SIBUK... MASYUKKKK HEHEHE

Shaiful Zaidi said...

sejak balik overseas makin busy nampak....

Amanina said...

ohh..banyaknya event. mesti best kan.
gudluck :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

bznya abg khairul.. hehe
abg, nak buh sticker qeta bunga2 mahai dak kos dia? area kedah perlis katna ada ha? hehe (^__^)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

moge dipermudahkan segala urusan abg KH ye =)