Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, April 24, 2013

Meeting at McDonald's Taiping Lake Garden 24/4/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Lepas balik kerja petang tadi , teros aku ke Taiping sebab ada meeting dgn Pn Radziah ( Manager McD Lake Garden,Taiping ). Aku bercadang nak buat event autoshow kat situ pada pertengahan Mei nanti..Kalau di tengok dari segi logistik , lokasi McD ni mmg tempat yg sempoi utk buat event..sebab ianya terletak didalam tempat tumpuan org ramai dan tak jauh pon dr Zoo Taiping. Perbincangan yg mengambil masa lebih kurang sejam..telah menampakkan respon positive dr pihak McD..apa pon aku kena tunggu sampai hujung minggu ni utk pengesahan ....harap2 lah depa setuju nak buat :)




6 comments:

Shaiful Zaidi said...

Salam khairul....event kat Taiping lg. Semoga sukses.

❤Kamsiah❤ said...

mmg strategik tempat tu...

Hunny Kitty said...

moderno sapa tuh???

Kancil 8349 said...

semoga berjaya bro..pastinya ramai yang akan ikut nanti nie

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

mudah2an depa setuju kn abg KH

Amanina Sofea said...

gudluck.. lake garden tu memang rmai org riadah