Amacam blog aku....OK tak ?

Penang Motorsports Entrepreneurship Jamboree 2015

1)Acara Penang Motorsports Entrepreneurship Jamboree 2015 ini merupakan penganjuran julung kalinya oleh MMK Pembangunan Keusahawanan Pejabat TKM 1 Pulau Pinang dgn kerjasama Kelab Sukan Bermotor Mutiara dan disokong oleh Sahabat Permotoran Pulau Pinang.
2)Acara ini menggabungkan para usahawan dan fokus utama khususnya pada produk permotoran dan digabungkan dengan pelbagai acara2 sukan permotoran seperti pertandingan Autoshow, Audioshow kereta serta motorsikal serta himpunan kelab2 kereta dan motorsikal serta car booth sales.
3) Booth jualan 20X20 ditawarkan buat para usahawan permotoran yang berminat.
4)Semua kelab kereta
Dan motorsikal tanahair adalah dijemput ke acara ini dan tarikh tutup pendaftaran kelab kereta/motor adalah pada 18 Apr.
5)Setiap individu atau kelab yang ingin menyertai acara ini dikenakan bayaran RM30 ( dapat Tshirt event, sijil, sticker kereta, majalah dan layak ke hadiah cabutan bertuah)

Utk sewaan booth dan car booth sales boleh hubungi En MG ( 017 4813197 ) & En MK ( 017 4193134 )

Utk pendaftaran kelab kereta boleh hubungi En Azri ( 014 2437552 ) & Cik Ida ( 012 5979091 )

Utk pendaftaran kelab motorsikal boleh hubungi En Jan ( 017 4666801 )

Autoshow kereta En Yano ( 011 10673775 ) & En Khairul ( 019 5712256 )
Autoshow motorsikal En Jan ( 017 4666801 )

Official Sticker: Tom's Stickers Jason Low
Official Media: Kar HiFi Dan Roadstar
Kehadiran tuan2 sekelian ke acara ini amatlah dialu2kan

*PENANG ENTREPRENEURSHIP JAMBOREE 2015*
---------------------------------------------------
~9hb MAY '15~
8.00 pagi - Gerai Jualan Dibuka
11 pagi - Kemasukan Jentera Stance ( pintu 12)
**Aktiviti Utk Peserta Stance**
9 malam - Showoff dari GM Event Management
10 malam - Tamat

~10hb MAY '15~
8.00 pagi - Gerai Jualan Dibuka
10 pagi - Kemasukan Jentera Kelab2 :-
Kereta (pintu 11)
Motor (pintu 12)
10 pagi - Kemasukan Jentera Autoshow/Audioshow (pintu 12)
**semua penyertaan dr kelab/autoshow/audioshow/motorshow ditutup jam 2.30 ptg**
-3 ptg - 4 ptg - Ucapan Dari TKM 1 & Ms Pres SP3
**Pertandingan Autoshow/Motorshow/Sukaneka Kelab/Pertandingan Mewarna Akan BERMULA selepas SELESAI UCAPAN
-Penyampaian Hadiah Cabutan Bertuah/Sukaneka Kelab/Pertandingan Mewarna
9 malam - Penyampaian Hadiah Utk Autoshow/Motorshow
10 malam - Tamat
---------------------------------------------------
**Yuran Penyertaan Rm30
-sijil
-stiker event
-baju
-cabutan bertuah
**Baju Tambahan Rm20
---------------------------------------------------
~KEMUDAHAN~
-Tandas
-Ruang Sembahyang
---------------------------------------------------
**Sebarang perubahan akan diinfokan kemudian

Thursday, April 18, 2013

Autoshow SK Ara Rendang Pokok Sena Kedah 14/3

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Last week aku mmg busy gila..mana tak nya...aku nak kena handle 2 event berturut2..Sabtu 13/4 di  Autoshow Jusco manakala 14/4 di SK Ara Rendang ni lak . Autoshow di SK ni sempena Sambutan Jubli Perak sekolah tersebut , selain slot kuiz agama serta pidato antara sekolah...pertandingan autoshow turut disajikan pd para pengunjung...terima kaseh pd semua krew yg menjayakan event ni haritu .















20 comments:

fadzli Amir said...

Salam Bro..kt sekolah pun buleh buat no...nk tanya, hadiah2 sapa sponsor, mana tau nanti aku nk buat kat sekolah pulak

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

beberapa ratus tu bawah rm200 tak atau lebih abg? hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is ada bukak web dia.. tengok ada kat penang ye yang paling dekat dengan perlis? tom's sticker (^___^)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ke, rega dia nak cecah ribu jugak? is bukan tau sangat.. tu yang tnya2 (^___^)

ummiross said...

tak putus2 show khairul, masyuk!!

::FAIZ:: said...

i like 2nd pic n 3rd pic

Dkna Abza said...

kete berapi! :)

afzalsukasuki said...

bro haritu ada autoshow kat Kuala Pilah.Bro ada terlibat sama ke?

Knor said...

sgtlah gempaknya..

Amanina said...

memang meriah :)

khairul hassan said...

Fadzli...tang mana pon bole buat janji ada budget..mcm shiw ni ..sekolah bg budget dlm 2K.so boleh la buat

khairul hassan said...

Afzal..kat Kuala Pilah ..kwn sy yg buat

caliph shuriken said...

keta depa lawa2 ^^

Cik Yaya said...

salam =)

woww..pic lastu tu berapi tu yg paling gmpaq tu..huhu xbhye ke kat kereta?

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

nik ros said...

hebat.mcm2 warna , rupa dan bentuk kete dah. hehe

khairul hassan said...

Cik Yaya : mmg bahaya tu :)

TiranaAduka said...

terbaek

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

DAE paling semat!

Hunny Kitty said...

ginoooooooooooooooooooooooooooooo