Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, April 18, 2013

Autoshow SK Ara Rendang Pokok Sena Kedah 14/3

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Last week aku mmg busy gila..mana tak nya...aku nak kena handle 2 event berturut2..Sabtu 13/4 di  Autoshow Jusco manakala 14/4 di SK Ara Rendang ni lak . Autoshow di SK ni sempena Sambutan Jubli Perak sekolah tersebut , selain slot kuiz agama serta pidato antara sekolah...pertandingan autoshow turut disajikan pd para pengunjung...terima kaseh pd semua krew yg menjayakan event ni haritu .















20 comments:

fadzli Amir said...

Salam Bro..kt sekolah pun buleh buat no...nk tanya, hadiah2 sapa sponsor, mana tau nanti aku nk buat kat sekolah pulak

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

beberapa ratus tu bawah rm200 tak atau lebih abg? hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is ada bukak web dia.. tengok ada kat penang ye yang paling dekat dengan perlis? tom's sticker (^___^)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ke, rega dia nak cecah ribu jugak? is bukan tau sangat.. tu yang tnya2 (^___^)

ummiross said...

tak putus2 show khairul, masyuk!!

::FAIZ:: said...

i like 2nd pic n 3rd pic

Dkna Abza said...

kete berapi! :)

afzalsukasuki said...

bro haritu ada autoshow kat Kuala Pilah.Bro ada terlibat sama ke?

Knor said...

sgtlah gempaknya..

Amanina said...

memang meriah :)

khairul hassan said...

Fadzli...tang mana pon bole buat janji ada budget..mcm shiw ni ..sekolah bg budget dlm 2K.so boleh la buat

khairul hassan said...

Afzal..kat Kuala Pilah ..kwn sy yg buat

caliph shuriken said...

keta depa lawa2 ^^

Cik Yaya said...

salam =)

woww..pic lastu tu berapi tu yg paling gmpaq tu..huhu xbhye ke kat kereta?

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

nik ros said...

hebat.mcm2 warna , rupa dan bentuk kete dah. hehe

khairul hassan said...

Cik Yaya : mmg bahaya tu :)

TiranaAduka said...

terbaek

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

DAE paling semat!

Hunny Kitty said...

ginoooooooooooooooooooooooooooooo