Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, March 11, 2013

Show Off @ McD Bertam P.Pinang

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Sebaik saja sampai dr German semalam , pagi ni aku dah start sibuk utk arrange peserta show off di McD Bertam P.Pinang . McD ni baru ja bukak so depa mintak aku utk cari kereta2 show off untuk memeriahkan acara tersebut . Selain show off kereta , pelbagai acara menarik turut disediakan oleh penganjur , antaranya pertandingan melukis kanak2 , permainan , serta booth dr agensi2 kerajaan seperti PDRM , AADK dan BOMBA .
Alhamdulillah , majlis tersebuat telah dirasmikan oleh ADUN Pinang Tunggal ( YB Roslan Saidin ) dan bersurai kira2 jam 2ptg...harini aku kenyang dgn burger saja !
























5 comments:

tirahzairi said...

hope dapat rehat secukupnya...nnt jatuh sakit, xleh wat autoshow...hihi....jaga kesihatan yer...

Knor said...

cantik dan hebat semuanya..:0

LydSunshine said...

Sampai2 malaysia terus je get busy. Beli apa kat German>?

Amanina said...

Salam.. bru 1st singgah sini :)

Meriahnya..geng2 bertam la nie

Shaiful Zaidi said...

busy sungguh. balik terus pi autoshow.