Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, March 23, 2013

Selesai sudah Pre-meeting dgn BEDAYA

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Aku baru saja balik dr Rumah Anak2 Yatim ( BEDAYA ) di Kulim sebentar tadi . Tujuan utama aku ke sana sebab nak mohon kelulusan dr pihan merekaak untuk aku mengadakan satu program charity pd penghujung bulan Mei nanti...buat masa la ni aku tak nak describe details ttg program aku tu..cuma yg pastinya mmg ada unsur2 automotive tp kali ni aku akan tampilkan dgn sedikit kelainan ...nak tau apa kelainan tu....tunggu bulan 5 nanti yer...

Semoga apa yg aku buat ni akan mendapat keberkatan dr Allah SWT..




 

11 comments:

diana said...

semoga semuanya dipermudahkan dan berjalan dengan baik..hanya Allah yang dapat membalas jasa murni macam ni..

ZWAN SABRI said...

Wahh.. macam gempak jer for da coming activity on this May 2013.. gd luck bro.. ;)

krole said...

insyallah bro...murni niat bro tu..moga Allah permudahkan tiap urusan tu...amin ya rabb~

Shaiful Zaidi said...

alhamdulillah. ..moga rezeki makin bertambah berkat kerja amal utk anak2 yatim.

nik ros said...

insyaAllah, niat baik pasti Allah permudahkan.gd luck

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Amanina said...

Bestnya kalau dpt join bwt charity... bila dpt buat macam nie

Dkna Abza said...

memang ada kelainan kalo buat kat rumah anak yatim

afzalsukasuki said...

aku pon nak melawat anak yatim bro..next wik la

hmm xsabar nak layan karenah anak2 yatim :)

tetiba aku rasa sebak :(

maitimie said...

semoga dipermudahkan dan apa yg dirancang terlaksana.ameen

caliph shuriken said...

smoga dipermudahkan sgala urusan, bro ^^