Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, March 8, 2013

Ronda2 Pardubice , Reb. Checz.

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Harini aku ke Panasonic Checz di Pardubice sebab ada plant tour dan meeting untuk "change new management " . Balik ja dari office..letak bag..terus aku ambik kesempatan yg ada untuk jln2 sekitar Pardubice ( town ni terletak kira2 150km dari ibu negara Reb. Checz , Prague ). Oleh kerana Reb. Checz ni bekas negara komunis , x byk sgt pembangunan yg boleh kita lihat , byk bangunan nampak mcm era komunis lagi..apa pon aku puas hati,,sekurang2 nya aku boleh tengok negara org ...












 

10 comments:

NARDtheNERD said...

jalan sesoarang ek? bestnye. :)

❤Kamsiah❤ said...

haha En Khairul...mcm snap pic sendiri ja..:)

AYuNG said...

xdapat pegi, dapat tgk pun jadik la..... =)

Ym.Bundle said...

woaa..best la berjalan bro..sekali tgk gambar2 tu dah mcam blog uncle gedek plak..heheh..

Hunny Kitty said...

camwhore camwhore....hehehhehe

tirahzairi said...

selesa tgk...bersih je negara org kan...

krole said...

walaweh...bestnye melancong~~~

aby said...

wonderful tours ...

Opah Kentang said...

woauu.. best nyer merantau negera orang. dah lama tak singgah blog ni :)

Shaiful Zaidi said...

Snap foto sendiri ke bro.? Kesian sorg2 kat sana..