Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, March 9, 2013

Penang..tanah tumpah darahku....dan ....nasi kandaq ku !!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Aku la ni baru ja sampai Changi Airport dr Frankfurt , so sambil tunggu connection flight ke Penang jam 6ptg nanti..sempat la aku update sat blog ni . Keras punggong dlm flight tadi..dekat 12 jam ! Buat yg tertanya2..trip aku ke German & Reb. Checz. kali ni cuma aku sorang jer..dan gambaq pon ambik sorang2 huhu...kesian kat aku kan ?

Apa pon bak org kata..jauh perjalanan...luas pemandangan...dan boleh belajar banyak benda kan ...walaupon x sempat aku nak ronda2 byk tempat ( sebab faktor kerja yg tidak mengizinkan )..aku ttp puas hati sebab majikan aku sudi " sponsor" trip kali ni ...buat yg sudi jengah blog aku ..tenkiu aku ucapkan..InsyaAllah aku akan balas kunjungan hampa semua nanti .

Mamak Pelita nasi kandaq Juru ....tunggu aku satg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

ummiross said...

haha..rindu nasi kandar ye!

:: Mrs.Eady :: said...

Wahhhhh berjalan sakan!!

aman_arab said...

hmm..sejak tukar kat selatan tanahair air ni...dah lama sangat kot tak makan nasik kandar...nasik kandar kat sini "kureng" sket!

aby said...

nasi kandaq/ psemboq/char keow teow/laksa ... sume best ..
24 taun dok belah sana memang rindukan makanan penang tuh ..