Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, March 31, 2013

Karnival Jom Belia 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian.

Alhamdulillah selesai sudah event show off harini , terima kaseh buat kesemua 20 owner kereta yg sudi datang support . Dengan kehadiran ramai bikers sedikit sebanyak telah menceriakan lagi event ni tadi .





















12 comments:

Amanina said...

meriahnya...hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

lamaaaaaaa xmelawat blog abg khairul~~~ (^__^)

ummiross said...

Waa khairul, makin meriah dengan show, rezeki tak putus2.

Shaiful Zaidi said...

mantop..

fadzli Amir said...

Salam Bro...lama aku tak singgah sini...amboi cantik iswara purple tu, teringat kereta lama tapi dah jual...hehehhe

Kancil 8349 said...

mantap dan meriahnya

Khai faiz said...

tang motor tu yng mencuri pandangan

man said...

terbaiklah bro..hehehe

man said...

terbaiklah bro..hehehe

caliph shuriken said...

skali skala tgk superbike best jgak ^^

Nizam Ijam said...

pergh semat2 semua

saya masuk utusan.. jom tengok :)

Hunny Kitty said...

hehehehhe trimas gm team!