Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, March 6, 2013

Frankfurt..Day 4

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Pejam celik dah 4 hari aku dok kat Frankfurt ni...ramai yg bertanya ..apa aku buat kat sini ...
sebenaqnya ..aku ke sini sbb atas urusan kerja...aku ada quality presentation yg nak kena buat kat customer aku iaitu GM Opel ..salah satu car manufacturer terkemuka dunia.( bukan GM Event Management tau ! ) .Alhamdulillah ..semua settel harini ...beloh la aku tarik nafas lega sikit ..memandangkan harini last aku kat Frankfurt..balik kerja tadi terus aku ke downtime...beli ole2 utk family....sini mahai wei...T shirt pekak pon kat RM50 ! .

Esok petang aku akan naik flight ke Rep. Checz pulak..aku akan berada disana sampai Jumaat ptg..Trip ni pon bab kerja jugak...walaupon singkat..aku akan cuba ronda2 sampai patah kaki !


Ni lah tempat meeting aku tadi ..






 

7 comments:

ummiross said...

harus ronda2 sampai patah kaki, bukan senang nak sampai sini lagi.

AYuNG said...

best nyaaaa... =)

❤Kamsiah❤ said...

jauh berjalan luas pandangan

:: Mrs.Eady :: said...

best nyer ! :)

Shaiful Zaidi said...

syok jugak sekali-sekala tengok negara orang..

moga urusan kerja berjalan lancar.

aby said...

mcm mana cuaca disana ..
sejuk tk ...

Sya_Merpati Putih 88 said...

wahhh..dekat Germany..?
best nyer dpt kerja sambil jalan2 kat oversea..:)