Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, March 4, 2013

Frankfurt Day 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Dah 2 hari aku sampai kat Frankfurt ni...penerbangan yg memakan masa hampir 13 jam dr Singapore ke Frankfurt amat memenatkan . Apa pon segala penat lelah akhirnya hilang pabila aku jejakkan kaki di negara "Adolf Hitler" ni . Sebelum aku ke sini...sempat la juga buat homework ttg Frankfurt City ni..bandar dia x lah besar sangat ...KL lagi best dan happening .
Aku difahamkan semua shops dan shoppng complex tutup pada weekend ..so x dpt lah aku nk jln2 dlm depa punya mall harini . Tadi aku ke "Romerberg" dan "Eiserner Steg" ( mcm terusan ..boleh naik boat crusing )Kat Frankfurt ..ini tempat yg best utk sightseeing..sempatlah beli souvenirs sikit2 .
Aku akan berada di Frankfurt sampai Rabu ni ..pastu aku akan ke Rep. Checz. lak selama 3 hari . So x byk masa aku ada utk jln2..apa pon at least dpt gak sampai Germany kan ?

Tu la Frankfurt city..



















 

10 comments:

❤Kamsiah❤ said...

wow..wow..wow...seronoknya ketempat org...pemandangan yg cantik..

ummiross said...

Singgah German jap pagi2 ni,cantik dan uniknya bangunan2 tu.

Niza Romli said...

alo..pi sorg2 ka?

Knor said...

bestnya..selalu gambak kereta..sesuatu yg lain..emm jauh tu..selamat jln2 tak bawa family ke?

~Beb~ said...

mak oi bro! bukan main lagikkkkk.. tuh dia!

Shaiful Zaidi said...

salam bro...seronok jalan2 tempat orang yer..
nampak dah macam orang Germany...hehehe

krole said...

wuah! bestnye bro...melancong sorang kew? huh! mesti sejuk kat sna kan?

tirahzairi said...

wahhh seronoknya,,,,,buah tgn ade x? hihi...abg sehat ke?

LydSunshine said...

Laa.. abang betul2 pegi Frankfurt ke? Saya ingatkan gurau2 je. Syokkkknya. Nanti beli la souvenir banyak2 pastu buat giveaway.

Hans said...

bro
nak ole2 dari sana
boleh?