Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, March 2, 2013

Frankfurt ...aku datang...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Lama aku x update blog kan..aku mmg sibuk pasal kerja sejak kebelakangan ni ..show pon aku stop kan dulu . InsyaAllah esok aku akan berangkat ke Frankfurt , Germany...bukan p makan angin ..ini pasal urusan kerja...aku ada meeting dgn customer aku kat sana...
Aku akan berada disana selama seminggu or lebih..bergantung pd keadaan ...selain US , Australia dan Jepun..inilah first time aku ke European country . Aku akan berada di Frankfurt selama 3 hari kemudian pd hari Rabu minggu depan aku akan ke Rep. Czec. pulak..makan angin betul aku minggu depan. Tapi x best la ..sbb aku pegi sorang huhu ...
Aku akan share pengalaman aku kt hampa semua nanti..kita stop dulu bab modified keta yer..

Elaun dh dapat yahoo...





 

5 comments:

aby said...

salam KH ..
kt German nanti tu klu jumpa micheal schumacher sampai regard ..
"selamat bersara" utk dia ..
he..he..
apapun selamat pergi dan balik ..

Zie said...

pasal kerja pun tak pa.. ala2 makan angin jugak lah... syoknya...

❤Kamsiah❤ said...

waa...nak ikut..nak ikut hehe...
seronok pi obersea...akak ni mampu ke over river ja..:)

Niza Romli said...

wow! bestnya!

ummiross said...

Wow!, bestnya, kira kerja sambil makan angin tu Khairul, cantik2 gambar tu. Nanti cerita tempat best2 ye, insyaAllah ummi pun akan ke german bln mei nt.