Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, February 22, 2013

Tu Dia..Datuk sign dahhh

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Aku baru ja balik dr Bandar Perda.sebab ada perjumpaan antara Datuk Shabery ( Men Belia Dan Sukan ) dgn para NGO dan pertubuhan sukan sekitar Pulau Pinang . Antara yg dijemput termasuk lah aku sendiri . Biasa la kan nak mengundi x lama lagi dah ni ..aku pon apa lagi ..."huloq" la sikit aku punya proposal directly kt tangan Datuk Shabery..Alhamdulillah response beliau mmg cukup baik..
Immediately dia signed aku punya proposal dan dia dh mintak Kem. Belia Dan Sukan P.Pinang utk ambil tindakan susulan dgn segera ...byk tau baget tu ,,harap2 leh la dapat full hehe...


Sorry gambaq blur sbb tangan bini aku ketaq masa amik gambaq YB tadi...





Tenkiu Datuk sbb signed !




9 comments:

AYuNG said...

perghh...hebat!
terbaeeekkk la bang..

=)

diana said...

hahah..
boleh ketaq pulak..
mujur kamera tak jatuh..heheh

Phat said...

tahniah bro

Knor said...

oo datuk rajin dtg nak suruh memangkahlah tu..biasa.

LydSunshine said...

Wah,terus dapat sign menteri on the spot. Tahniah bro.

ummiross said...

Waaa cayalah!,masa tu juga datuk sign ye..fuhh!!.

krole said...

wuah! tahniah bro!!! nak bat show katne plak? sorry bro tak dan nak call la ni...Mrs. krole tengah tnggu hari skngni~

Shaiful Zaidi said...

lepas ni..autoshow lg gempak...

C.T.K said...

npe terketaq sgt tuu..hehehe..apepon tahniah :D