Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, February 24, 2013

Show Off @ Padang Jawi P.Pinang Fewb 24 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Pagi tadi aku sibuk sikit sebab ada program "Show Off" sempena TKM 10km Marathon di Padang Jawi P.Pinang . Majlis ini dirasmikan sendiri oleh Timbalan Ketua Menteri 1 P.Pinang , YB Dato Mansor . Antara acara yg berlangsung siang tadi ialah marathon , pertunjukan dr agensi kerajaan , pertandingan mewarna , sepakraga bulatan , memanah dan yg paling best acara cabutan bertuah . Program yg happening ni tamat sekitar jam 12pm tadi...apa pon Dato'..jgn lupa no...name card saya tu tadi hehehehehe...



















 

7 comments:

Kak Mahh said...

Entah bila akan berpeluang ke pameran ini.

ZWAN SABRI said...

Tudiaahhh.. jumpa orang besaq sakan aih bro lani.. HEHE

C.T.K said...

gempak giler! speaker ke ape tu..hihi

krole said...

wuah! biar tol bro..ada plate dari sabah tu...keta kura2 ST2899B~terbaik! siap ada harimau g tu hihihi~

LydSunshine said...

Syukur la cuaca elok. Buat kat padang rumput ni kalau hujan memang tak selesa kan.

Knor said...

sgt sibuk ye..maknanya poket pun penuh la tu..alhamdulillah

diana said...

TU DIA..MACAM KEDAI SPEAKER..HEHEH