Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, February 10, 2013

Autoshow Kg Melayu Batu Caves 3/2/2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Tamat lah sudah Autoshow aku kat Batu Caves Ahad baru ni ..mmg letih gila...balik dr KL teros aku demam..sebab tu lah blog ni aku lupakan seketika...mau x penat ..3 event berturut2 dlm masa 3 hari !

Alhamdulillah ...sambutan yg aku dpt dari pserta mmg tak mengecewakan..hampir 60 buah kenderaan joint event aku pd hari tu ..sekali gus telah mengembirakan pihak penganjur sendiri iaitu Majlis Perbandaran Selayang serta AMK Gombak . Aku nk relax jap ...bulan depan baru nk start buat show balik .

click here for more pics





 

10 comments:

C.T.K said...

tahniah2 atas kejayaan anjuran autoshow ni :)

cimöt said...

show2 jugak bang..tp kesihatan kena jg jgk..
semoga cepat sihat yekk..mkn byk2 sket..hihihi

Abhamz SSU said...

assalam, skrg nampaknya dah main line KL dan mugkn akan ke selatan tanahair pulak..tahniah!!!!

dwaty said...

http://dwaty85.blogspot.com/2013/01/review-blog-lelaki-pilihanku-2012.html

krole said...

tahniah bro atas kejayaan event tu...rehat2 dlu bro~p cuti2 malaysia dulu hihihi

ummiross said...

Ok juga berehat seketika, nanti kembali buat show dengan energy baru.

Ym.Bundle said...

sori bro, tak dapat datang tu hari..demam la plak..

Nizam Ijam said...

smart... saya nak mintak tolong jap....

Hunny Kitty said...

hella flush! uiyoooo~

LydSunshine said...

Sikit je gmbr kali ni.