Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, February 3, 2013

Autoshow Karaangkraf Shah Alam 2/2/2013

Assalamualaaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Alhamdulillah ...show aku semalam telah mendapat liputan yg luas dari pihak media...termasuk dgn aku sekali dh kena interview...x lama lagi masuk lah cerita kau tu dlm paper Sinar Harian hehe. Cuaca mmg panas terik semalam..dan sambutan yg aku terima dr peserta mmg sempoi..sampai penuh parking smlm . Sori aku x sempat nk story panjang2..sebab harini aku busy dgn show di Batu Caves lak ...









 

11 comments:

ZWAN SABRI said...

suka yang kreta warna pink tu.. nampak jambu tapi macho.. HAHA

My Life's Journey said...

Hihi tak pe bang ..nti dh free karang bang update la ..chayokkkk chayokkk

My Life's Journey said...

Hihi tk pe bng ..nti dh free karang abang update la ..chayokkkk

C.T.K said...

tahniah segalanya berjaya :)

ahsfantasy Ryu said...

tak sabar rasanya nak ada kereta,
nak wat cantik macam ni :D

Cik Yaya said...

cntiknyer kete2 tu..sygnye xdpt tgok..yaya p pagi..sbb lau g siang2 owg rmai,prking pon ssh..huuu

Hunny Kitty said...

mesti best tapi tak dapat p

diana said...

amboi...yg hijo tu siap bola2..heher..

shaiful zaidi said...

Tahniah! makin gempak nampaknyya

Mila Ahmad said...

meriah sungguh !

Khairul Zamri said...

tahniah bro dah pakai dot com skrang. lame xdtg tgok2 kete. semoga sukses selalu :)