Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, February 14, 2013

Aku dlm paper Sinar Harian harini

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Sorry sebab lama menghilangkan diri ...aku sibuk sikit sejak kebelakangan ni ...bukan pasal show..tapi sibuk pasal kerja kat opis . Buat kengkawan yg sudi singgah dan dropped comment...aku ucapkan terima kaseh..InsyaAllah aku akan membalas singgah blog hampa nanti .

Ketika autoshow-karangkraf pd Feb 2 yg lalu..aku telah di interview oleh pihak SinarHarian ttg show tu..dan hasilnya terpampang pd paper Sinar Harian harini...ini antara gambaq yg akan menjadi kenangan terindah hingga akhir hayat ku ...jgn keles....

Hampa beli tak ni ??


10 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Kena cari akhbar tu nanti, pagi tadi tak beli la..

ummiross said...

Cayalah Khairul!, tahniah..

AYuNG said...

terasa rugi gila xdapat jumpa abg time nih..

Khai faiz said...

amboi...

krole said...

fulamaks...bestnye bro~tahniah yew...moga sucses lagi dimsa akan datang~

LydSunshine said...

Takpe... diam2 abg khairul, mesti ada je project pasal auto.

BUNDA a.k.a KN said...

TAHNIAH! masuk paper..

nik ros said...

wah..masuk paper
dah lama nik tak beli paper.selalu baca online jea..hehe

Kazman / Sue said...

harap terus maju ke hadapannnn

C.T.K said...

amboii..mesti tampal kt dinding umah ni :D