Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, January 2, 2013

Volks. Uncle Chin

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Antara banyak2 jentera yg bertanding dlm Autoshow @ Ipoh baru2 ni...kereta Volkswagen Uncle Chin ni benar2 menarik perhatian org ramai..termasuk lah aku . 1st time aku tengok Volkswagen yg telah di"modified" dgn begitu cantek dan rare sekali ...ada cermin kat bonet depan dan belakang tu !
Mintak maaf ..aku x sempat nak ambik gambaq interior kereta beliau sbb busy skit hari event tu ..apa pon hampa semua mesti terkejut tgk kereta beliau ni..nampak gaya Uncle Ong dah ada saingan dlm autoshow nanti....

Uncle Chin menang 2 trophy mlm tu ..2nd Open modified dan Best Old Skool

Engine yg "meghelit"






Mmg cantek pd waktu mlm ...



17 comments:

~Beb~ said...

waa ni feveret

shaiful zaidi said...

wow meghelit sungguh enjin dia. .

ummiross said...

Lentiknya bulu mata kereta putih tu, hehe..

❤Kamsiah❤ said...

ya...gambar waktu malam lbh menyerlah..mcm sayap kupu2 pulak..

Khai faiz said...

kilatnya engin

LydSunshine said...

Mmg cool habis la volksWagen Das Auto Uncle Chin ni. Saya mmg minat kalo benda2 yang berunsurkan jernih dan ada kaca2 ni.

wahida said...

wow!! cantik giler!! sgt ohsem...

teruja aku tgk keta uncle ni..old school yg ada kelasss...

afzalsukasuki said...

mak aih pakcik tua tu yang buat ke?ke anak dia yg buat.unbelibebel betei!!
*bunyiktakpuashati

diana said...

selalunya orang muda je yang kreatif tapi kali ni yang tua juaranya..:)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

pehh memang cantik giler die punye vw,,cayalah

Cik tikah said...

wah! hebat!

Jna marcello said...

gilaa hebakk suruh dye transform kenari cooper Na boleh tak?
heheh

krole said...

pergh! tahniah kpd uncle chin bab ade keta camtu..respek~

Knor said...

boleh nampak isi perut ye..

Hans said...

stylo la pakcik tu

Kasih Salina said...

gaya antik pun tak kurang hebat juga yer..

Angel Beats aka Mira Classic said...

mantop la kete uncle... terbaek...