Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, January 25, 2013

Show Permatang Rawa dlm Karhifi bulan ini..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Edisi terbaru majalah Karhifi bulan ni telah memaparkan event show off Permatang Rawa pd Nov 18 tahun lalu . Antara pic yg paling best adalah ketika aku duduk sebelah dgn YB Ariff Shah ..hehe..
Aku ingin ucapkan terima kaseh sekali lagi buat semua peserta2 show off dan kelab Myvi X Penang  yg sudi support event aku pd haritu ..


Baju putih tu aku la..



4 comments:

shaiful zaidi said...

salam bro....Tahniah byk autoshow la ni...

Kasih Salina said...

meriah dan siap keluar majalah yer..

My Life's Journey said...

hihi.. nie kalau buat rak buku ni.. mst penuh.. sebab nie dh msuk byk kli bang khsirul msuk mjlah dan newd huhu... chayokkkk!

krole said...

tahniah bro~tngok kat gmbaq tu mmg meriahla..satu lagi kejayaan..moga bro dimurahkan lagi rezeki diakan dtg~