Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, January 11, 2013

Show Off @ Kem.Belia dan Sukan Penang Jan 11

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Ini lah pembuka event aku untuk tahun ini ..aku dipertanggungjawabkan oleh Kem. Belia P.Pinang untuk organize "show off" kereta modified sempena pembukaan rasmi bangunan baru mereka . Majlis yg meriah ini dirasmikan oleh Menteri Belia Dan Sukan ..Datuk Ahmad Shabery pagi tadi ...walaupon event ni berlangsung pd hari org bekerja..kehadiran org ramai serta peserta2 show off seramai 10 org tidak mengecewakan . Apa pon ..x lama lagi aku akan jadi calun YB ...tak percaya ?? hampa tengok la pic kat bawah ni ....




















13 comments:

krole said...

fulamaks bro..keta mmg mantop!

beckhrooy said...

bergambar dengan menteri tu

nik ros said...

semua kete hebat2. mcm2 dah di ubah..

caliph shuriken said...

calon YB tgh melawat kawasan, hikk...

fadzli Amir said...

Salam Bro, bangunan ni kat mana ni...kalau nak jadi YB aku rasa tak sesuai la, sebab kalu nak jadi YB perut tu kena kedepan sikit...hehehehhe

ummiross said...

Salam pagi YB Khairul..hehe.

❤Kamsiah❤ said...

calon PRU13 nanti...mmg ada bakat..

ZWAN SABRI said...

wahh.. dapat bergambar dengan menteri laa.. #jeles

shark said...

tudiaaa toke besaq dgn menteri siap..terbaekkkk bang!!

Dkna Abza said...

wooowww... untung abg dpt bergambar dnegan dato shaberi... dkna tengok dia kat putrajaya pon atas pentas kalao ada event kat sini heheee

Kak Mahh said...

Memang hebat...tak berkesempatan lagi nak berjumpa tuan blog.

L said...

tahniah bro. xlama lagi boleh jadi calon la pru 13 nt.. haha

Angel Beats aka Mira Classic said...

peh... jelesnyer..... hehehehhe