Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, January 25, 2013

PERDA Ride ...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Huh..dh lama x update blog...bukannya apa..sibuk sikit pasai nk urus event dan kerja opis pon berlambak..dlm kesibukan ini..sempat gak aku join Fun Ride kat Bandar Perda ni esok ..lama tak kayuh..mintak2 boleh la habis 38km route tu . Aku antara peserta terakhir yg berdaftar tadi..bayaq RM40 dpat la Tshirt dan mini towel ..aku difahamkan RM5 dr yuran penyertaan akan disumbangkan kpd tabung Gaza juga dan esok juga akan diadakan cabutan bertuah buat semua peserta yg berdaftar...wish me luck geng !


Anak aku x kayuh...dia masuk colouring contest jer :)

Lucky number ..NO 79


3 comments:

Knor said...

aktiviti yg bagus.. sehat sambil menderma lagi..

kayuh laju2 ye..

Zie said...

mdahan sukses... betul tu no tu macam bertuah ja...

Kasih Salina said...

aktiviti sihat dan boleh keluarkan peluh..