Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, January 20, 2013

Meeting at Media Karangkraf Shah Alam

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Aku sampai KL tengahari tadi dr Penang sebab ada meeting dgn pihak Karangkraf , Sinar Harian serta penaja utama ..Puan Shima dari Hyrax Oil . Hasil meeting tadi nampak semua dh OK dan ready utk Karnival yg bakal berlangsung dr 1hb Feb ke 3hb Feb..manakala utk pertandingan autoshow pulak bakal berlangsung pd 2hb Feb ( Sabtu ). Banyak acara2 menarik telah disusun atur pleh pihak Media Karangkraf .Sapa yg berkesempatan tu nanti boleh la dtg memeriahkan acara tersebut itu nanti . Esok aku ada meeting kat Batu Caves pulak utk next event aku pd 3/2..penat wei !





13 comments:

NARDtheNERD said...

mcm best je kerja kat karangkraf.. hehe
:)

ZWAN SABRI said...

tetiba terasa bangga sebab orang kuat program ni suma adalah orang Penang.. Good job bro.. :)

khairul hassan said...

TQ Zwan

ummiross said...

Waa dah melebarkan sayap ke KL pulak ni, cayalah!!!

Empayar Utama said...

Penuh dengan aktiviti, kan :)

Kazman / Sue said...

semoga even sahabat berjalan lancar hendaknya.... aminnnn.....

man said...

Xpe org kuat..bl nak bt kat kuantan..heheh

krole said...

wuah bestnye bro~

kasih Salina said...

bestnya blh sama2 meeting dgn org media karang kraf..

nik ros said...

mesti meriah nnt ni.dah la penaja bukan calang2 penaja

Kancil 8349 said...

bestnya dapat pergi ke snaa

Apiey said...

Assalam. Bro, kategori motor ade tak? Takde info pun lagi?

Zie said...

wah banyak even awal tahun ni.. moga murah rezeki...da semuanya berjalan lancar..