Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, January 7, 2013

Maaf semua..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Aku mintak maaf sbb buat masa la ni tak sempat nk ziarah blog hampa sebab xtvt aku yg terlampau padat sekarang ni...hampa tak percaya ...meh tgk sini ...

11/1 - Perasmian bangunan baru Jabatan Belia Dan Sukan P.Pinang .
2/2 - Autoshow Uptown Bayan Baru P. Pinang.
3/2 - Autoshow Karangkraf K.Lumpur.
9/2 - Autoshow Taipan Square , Sg Petani
24/2 - Autoshow serta mega car club gathering , Stadium Indera Mulia Ipoh.


Sibuk kan ?



15 comments:

shaiful zaidi said...

Tu dia aih banyaknya. Takpa...kami faham.

NURULHANIF said...

Salam abg khairul... Lama xjenguk blog abg,,. Sy pun bz sgt.. Padat betul jadual abg.. Hihi.. Good luck..

Ym.Bundle said...

woaaa..bz betul ye bro tahun baru ni..ok2..pelan2 kayuh..event kat KL tu bleh la jumpa lagi kalau sempat..

L said...

gudluck bro.. keje.. tkpe.. huhu

Abhamz SSU said...

assalam, no problem...rezeki tahun baru...

Khai faiz said...

alhamdulillah... semakin mengorak langkah nampaknya

Kasih Salina said...

tu dia, sakan no dapat projek..tak pa janji masuk poket..

sahromnasrudin said...

cayalah bro...selamat berjuang..

lama tak singgah blog ini huhuhhh

Edy Fee said...

Takpe bro...janji success n poket penuh

krole said...

pergh! mantap bro...bro bila kta bule contact sal aku nak blaja jd oraganizer autoshow ni?btul2 nak cuba,sbab kat sabah ni kurang benda2 menarik cam ni~

caliph shuriken said...

ok jaa, bro.. smoga trus sukses ^^

nik ros said...

amboi byk nyer autoshow
tak pe. buat yg penting dulu.terjah blog tu boleh jea bila2 time free

fadzli Amir said...

Sama la kita, aku blog sendiri pun tak terjengok...heheheh

fadzli Amir said...

Sama la kita, aku blog sendiri pun tak terjengok...heheheh

Angel Beats aka Mira Classic said...

walaweh.... dh dekat dh.... keta x siap lagi.... huhuhuhu